TAJKUN ISKEŠIRAO 20.000 € ZA AJFONKINU SLOBODU?! Bogati dečko je spasao iz ZATVORA, kad je Tijana saznala ŠOKIRALA SE
Foto: Dragana Udovičić

zaljubio se

TAJKUN ISKEŠIRAO 20.000 € ZA AJFONKINU SLOBODU?! Bogati dečko je spasao iz ZATVORA, kad je Tijana saznala ŠOKIRALA SE

Stars -

Starletu Tijanu Ajfon poznati srpski tajkun spasao zatvora i iskeširao 20.000 evra za njenu slobodu.

Bogati biznismen toliko je odlepio za Ajfonkom sa kojom je nekoliko meseci u vezi da nije žalio pare da njegova draga ne provede ni dana u zatvoru nakon što je pre nešto više od pola godine optužena za podvođenje dve srpske državljanke u Bosni.

Tijana Ajfon
foto: Damir Dervišagić

- Tijana nije tražila ničiju pomoć kada je privedena u Bosni i optužena za podvođenje. Teško je podnela ceo taj period, ali se nije žalila i sama je rešavala svoj problem sa zakonom. Početkom godine je uplovila u vezu sa biznismenom od kog je sve doskora uspešno krila da njena sloboda ima cenu. Tijanu je pre nešto više od dve nedelje odao advokat koji je biznismenu ispričao da starleta ne mora u zatvor ako plati državi 20.000 evra. Biznismen nije gubio vreme, već je taj novac uplatio sledeći dan kao da se radi o 200 dinara - priča izvor, koji tvrdi da je Tijana bila šokirana gestom novog dečka.

- Budući da poznaje Tijanu, ništa joj nije govorio dok uplata nije legla. Kada je sve završio, izveo ju je na večeru i rekao joj da nema potrebe da strahuje ni od čega jer je rešio njen problem. Posle nekoliko minuta šoka počela je da plače. Nije mogla da veruje da konačno ima muškarca koji je spreman da uradi sve za nju i koji se odrekao desetina hiljada evra samo da se ne bi ni na trenutak odvojio od nje. Uvek je bila ta koja brine o svojim partnerima i bilo joj je teško da shvati da je konačno s nekim ko brine o njoj - kaže izvor.

Tijana Ajfon
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track