LAST MINUTE za odmor u maju u LUX hotelima sa 5*! Hurgada od 399€ - Dubai od 534€
Foto: Promo

LAST MINUTE za odmor u maju u LUX hotelima sa 5*! Hurgada od 399€ - Dubai od 534€

Stars -

Nikad niže cene za odmor na egzotićnim destinacijama. Poslednje mesta za čarter letove i polaske 14, 15, 16. maja. Ne propusti „Travellandove“ specijalne ponude!

Ako je proteklih dana neka destinacija bila posebno tražena, onda je to svakako Egipat. Ako ima nekoga ko još nije bio u Hurgadi, sva je prilika da zauzme svoje mesto za polaske 14. i 15. maja. U pitanju su čarter letovi agencije „Travelland“ po specijalnoj ponudi. Naime, paket aranžman od 7 i 8 noćenja košta od 399 evra po osobi. Za polazak 16.05. na 7 noćenja, najniža cena paketa je 410 evra. Cena uključuje avio kartu, takse, transfer, smeštaj u izabranom hotelu sa obaveznom all inclusive uslugom. Hoteli za preporuku u kojima još ima mesta su: Regina Resort 4*, Albatros Aqua Park 4*, Sunny Days 4*, Caribbean World 5*, Jaz Casa Del Mar Resort 4*, MinaMark 4*.... Prilikom rezervacije aranžmana uplaćuje se samo 99 evra po odrasloj osobi.

Travelland
foto: Promo

Odmah uz Hurgadu, Dubai je takođe vrlo posećena destinacija od strane srpskih turista. Ono što ga karakteriše i čime mami turiste iz čitavog sveta je jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. Sav taj luksuz I glamur Dubaija moguće je doživeti po dosta pristupačnim cenama paket aranžmana. Poslednja mesta ostala su za polazak 15.05, a cena za aranžman na 7 noćenja iznosi od 534 evra po osobi. U cenu je uračunata avio karta, aerodromske takse, transfer, smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge, asistencija vodiča na srpskom jeziku. Ovu cenu nosi hotel Elite Byblos 5*, koji je smešten u srcu četvrti Al Barša, na svega 5 minuta hoda od tržnog centra Mall of the Emirates. U ponudi su bazen na otvorenom i fitnes centar. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama i zajedničkim prostorijama.

Ostali Lux hoteli sa 5* koje agencija “Travelland” izdvaja iz svoje ponude su: Movenpick Jumeirah Lakes Towers 5*, Hilton Ras Al Khaimah Resort 5*, Sheraton Jumeriah Beach Resort 5*

Svaki je na svoj način poseban, i nudi adekvatne uslove koji će opravdati savršen boravak u Dubaiju.

Travelland
foto: Promo

Ne gubite vreme, već letujte u maju!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track