01:52

JASMINA ANA ŠOKIRALA IZJAVOM: Naša JAKO POZNATA pevačica koja MNOGO zarađuje je ELITNA PROSTITUTKA! Rijalitiji u PUN takvih!

KURIR TELEVIZIJA, redakcija

JASMINA ANA ŠOKIRALA IZJAVOM: Naša JAKO POZNATA pevačica koja MNOGO zarađuje je ELITNA PROSTITUTKA! Rijaliti je PUN takvih!

Stars -

Povodom strašne priče koju je objavio "Kurir" da se otac Božane Vujić ubio kada je saznao da je ona prostitutka, u emisji "Redakcija" na Kurir televiziji o ovoj temi govorile su spisateljica Jasmina Ana, koja u svojim knjigama i obrađuje ovu temu i psihološkinja Dragica Danilović.

Prema rečima spisateljice, elitne prostitutke uvek se kriju iza atraktivnog zanimanja.

Redakcija, Jasmina Ana, elitna prostitucija
foto: Kurir televizija

- Njih se legalizacija ne tiče, one nikada neće priznati da se time bave. Ja sam čula za mnoga poznata imena. U pitanju je čak i jedna jako poznata pevačica, što je bilo veliko iznenađenje, jer jako puno zarađuje. To je velika pohlepa za novcem - kaže Jasmina.

Psihološkinja Dragica navela je da je u ovim slučajevima najveći motiv novac.

- Zanimljivo je jer je osnovni motiv novac, a imamo i drugu jednu stvar, sitost stvara još veću glad. Njima treba još više novca da bi ulagale u sebe. Mnoge imaju i svoja zanimanja, a mnoge rade i da bi napredovale - kaže Dragica.

Glavne mušterije, kako navode, često su moćni muškarci sa mnogo novca, kojima je jako uzbudljivo da imaju odnose sa poznatom ženom i spremni su da plate da bi to i dobili.

One navode da su te žena trofej muškarcu.

Redakcija, Jasmina Ana, elitna prostitucija
foto: Kurir televizija

- To je neka vrsta njihovog statusnog simbola, njima znači i samo da budu viđeni u takvom društvu - slažu se obe.

- Jako je žalosno što su one simbol današnjih generacija, neverovatno koliko ih ima i novinari tačno znaju ko su, a najviše ih ima u rijalitijima - kaže Jasmina.

Kako kažu, Instagram je njihov katalog, tu se vide sve "sjajne" stvari do kojih one dolaze prodajući svoje telo, ali se ne vidi onaj drugi deo u koji zapadaju.

- Sa elitnom prostitucijom najčešće idu droga i alkohol. Više treba da se priča o paklu svega toga, devojke lako uđu u to, ali se izuzetno teško izvlače.

Prema rečima psihološkinje, to su najčešće devojke koje potiču iz dobrih porodica.

Redakcija, Jasmina Ana, elitna prostitucija
foto: Kurir televizija

- Njih su roditelji mogli i da školuju i najčešće je porodica ta koja ih pokrene na lečenje - kaže Dragica.

Umesto legalizacije prostitucije, obe gošće složile su se oko toga da je najbolje kažnjavati osobe koje plaćaju za takve usluge.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:19

BRENINA SNAJKA SA IVANOM ALEKSIĆ SLAVI RAZVOD OD ŠA! Pevale i veselile se, napravile LOM: Ne zna se koja bolje IZGLEDA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja