Najnovije vesti

SANJA VUČIĆ BACILA OKO NA 6 GODINA MLAĐEG ITALIJANSKOG PEVAČA NA EVROVIZIJI: Svi se pitaju da li je NOVA LJUBAV na pomolu?
Foto: Ana Paunković, Instagram

ne gubi vreme

SANJA VUČIĆ BACILA OKO NA 6 GODINA MLAĐEG ITALIJANSKOG PEVAČA NA EVROVIZIJI: Svi se pitaju da li je NOVA LJUBAV na pomolu?

Stars

Srpska predstavnica na Evroviziji, Sanja Vučić, kako saznaju mediji, ne odvaja se od italijanskog predstavnika na Evroviziji, Damijana Dejvia iz grupe "Maneskin".

Hurricane, Ivana NIkolić, Sanja Vučić, Ksenija KNežević
foto: Prtintscreen Youtube

Naše devojke su i te kako zapažene od strane brojnih delegacija, a momak iz Italije nije ostao ravnodušan na Sanju, te svaki slobodan trenutak koristi kako bi se družio sa njom i provodili zajedno vreme.

- Pored restrikicije koje su na ovoj Evroviziji pod ogromnom snagom, italijanski predstavnik se ne odvaja od Sanje Vučić. Redovno dolazi na sve probe naše delegacije, a s obzirom na to da su u razdvojenim hotelima, oni se konstatno dopisuju preko telefona i dogovaraju kada mogu da se vide.

- Ovo nije ostalo ne zapaženo od strane pojedinih novinara koji su primetili da između naše devojke i italijana postoje određene simaptije ili čak nešto više. Zato su na konferenciji za novinare pitali da li se radi o ljubavnoj vezi između nje i italijanskog pevača. Sanja je odgovorila da se radi o divnom mladiću, da je ona singl, ali da je on 6 godina mlađi, na šta su joj prisutni rekli da je to okej - priča za izvor iz naše delegacije.

Sanja Vučić, Hurricane
foto: Printscreen/Youtube

Šefica italijanske delegacije, Simona Martoreli se pozdravila sa našim predstavnicima uz opasku, kako naši izvođači divno razmenjuju energiju, pišu mediji.

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:16

ŠTA RADIŠ TO?! Ksenija podviknula Ivani, pa snimila Sanju koja drema! URAGANKE na aerodromu u neviđenom izdanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track