00:37

Ceca stigla na vakcinaciju

odgovorna

CECA RAŽNATOVIĆ PRIMILA DRUGU DOZU VAKCINE: Na Sajam stigla sva u belom, a jedan detalj je sve oduševio! Evo kako se oseća

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović se pojavila na Sajmu gde je u elegantnom izdanju došla kako bi primila drugu dozu vakcine.

Pevačica je došla obučena sva u belo, kosu je vezala u rep, a preko ruke je nosila skupocenu tašnu.

Dok je popunjavala formular, pitali smo je kako se osećala posle prve doze, rekla je fenomenalno, nikakve nuspojave nisam imala.

Pošto je primila drugu dozu, sela je da se odmori nekoliko minuta.

Nisam imala nus pojave, odlično se osećam. Ako je svako od poznatih uspeo da ubedi bar troje ljudi da se vakcinipe, onda smo uspeli"; rekla je Ceca posle vakcinacije.

"Sinoć sam bila na proslavi kod Harisa povodom Bajrama, cujete po mom glasu, pevala sam, ali nisam smela da nazdravim", rekla je nasmejana pevačica koja se strpljivo slikala sa medicinarima i fanovima.

1 / 19 Foto: Stefan Stojanović

Pevačica je ranije otkrila da se odlučila za kinesku vakcinu kompanije Sinofarm i otkrila da je u konsultaciji sa doktorom, shodno tome da je preležala koronu i imala određenu količinu antitela.

01:56

CECA RAŽNATOVIĆ PRIMILA DRUGU DOZU VAKCINE: Na Sajam stigla sva u belom, a jedan detalj je sve oduševio! Evo kako se oseća

"Osećam se sjajno. Osećala sam dužnost prema svima, prema državi i mojim najmilijima. Jedva čekam koncerte, jedva čekam da smo zagrljeni, ovo je postalo dosadno, želim da apelujem na sve ljude, ja nisam ljubitelj igala ali ništa ne boli. Odlučila se za kinesku vakcinu. Pre ćemo se vratiti našim normalnim životima. Mislim da smo jedini na svetu koji možemo da biramo vakcinu kojom ćemo se vakcinisati, mi smo imali tu privilegiju. Većina iz mog okruženja su primili kinesku, pa sam se i ja tako odlučila. Daj Bože da što pre zakažem koncerte. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Planiram ga kad se svi vakcinišemo. Ovo uopšte nije za šalu, ja sam preležala koronu. U decembru nisam imala više antitela, ovo je nepredvidiva bolest, da se desi virus posle vakcinacije neće biti smrtnih posledica. Treba svi da se udružimo", rekla je za Kirir posle primljene prve doze.

Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/J.S.

Bonus video:

00:11

CECA PROMENILA FRIZURU, VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Ražnatovićka ispratila trend, pa se pohvalila na mrežama: ODUŠEVLJENA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track