DOŠLA DO 6. KRUGA TAKMIČENJA PA SE PRIJAVILA NA AUDICIJU ZG: Prekršila pravila i odmah DISKVALIFIKOVANA i nije joj žao
Foto: Printscreen/Instagram

IGRALA KVARNO!

DOŠLA DO 6. KRUGA TAKMIČENJA PA SE PRIJAVILA NA AUDICIJU ZG: Prekršila pravila i odmah DISKVALIFIKOVANA i nije joj žao

Stars -

Abida Milkunić, takmičarka "Zvezda Granda", otkrila je da je zbog audicije za ovo muzičko takmičenje diskalifikovana iz drugog u kome je učestvovala.

Naime, dok se još takmičila u jednom bosanskom šouu, Aida je saznala da Saša Popović dolazi u njen grad, te nije mogla da propusti priliku da okuša sreću, što nije naišlo na razumevanje druge produkcije.

- U tom takmičenju sam došla do šestog kruga, ali sam u međuvremenu saznala da se u Tuzli održava audicija za "Zvezde Granda". Otišla sam da se prijavim i objavila na društvenim mrežama, što su naravno svi videli. Nakon toga je usledio poziv iz ove druge produkcije da sam diskavlifikovana iz takmičenja zbog kršenja pravila - ispričala je Abida u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala da joj je drago što se prijavila.

- Ne žalim ni za čim. Zadovoljna sam mojom mentorkom Anom Bekutom, zajedno biramo pesme i slažemo se - istakla je Abida.

Ipak, u "Zvezdama" je ispala već u drugom krugu, ali je zlatnim glasom vraćena u takmičenje.

- Kada sam ispala iz šoua, rekla sam sebi da se neću više prijavljivati, ali kad mi je Ana Bekuta poslala poruku da sam vraćena zlatnim glasom, rekla sam "Hajde, da im pokažem šta znam" - ispričala je mlada takmičarka iz Živinica.

Abida Milkunić
foto: Printscreen

kurir.rs/grand

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja