BLOKIRALA SAM DAVIDA! Ana Korać otkrila da ona i Dragojević nikad nisu bili jedno za drugo: Prsten je možda pojeo Stiker
Foto: Kurir

BLOKIRALA SAM DAVIDA! Ana Korać otkrila da ona i Dragojević nikad nisu bili jedno za drugo: Prsten je možda pojeo Stiker

Stars -

Starleta i rijaliti zvezda Ana Korać gostuje u večerašnjem izdanju emisije Kontra šou na Kurir televiziji. Tom prilikom Ana je odgovorila na pitanje šta se desilo sa vereničkim prstenom, koji je dobila od bivšeg verenika Davida Dragojevića:

- Izgubila sam prsten u stanu, ni sad ne znam gde je. Kad bih morala da nađem, ili da me neko ubije, mene bi ubili. Znam da sam ga ostavila u nekoj kutijici, ali to je negde nestalo. Možda ga je pojeo i Stiker.

Kako si zaista podnela raskid veridbe? - pitale su voditeljke.

- Bilo mi je teško par dana, ali sam shvatila da smo mi totalno dve različite osobe, da je on jedan totalno drugačiji svet, da mi nismo jedno za drugo. Kada sam to shvatila i videla, nekako nije mi više bilo teško. Sada tek shvatam da mi uopšte nismo bili jedno za drugo.

Ana Korać
foto: Kurir

Kako se sada ophodite jedno prema drugom? - pitale su voditeljke.

- Nikako. Nemamo nikakav kontakt, blokirani smo, ja sam blokirala njega, zato što smo se posvađali nešto pre toga, nešto me je razočarao i ja sam ga blokirala. Niti znam gde je, niti me interesuje - rekla je Ana u emisiji Kontra šou.

GLEDAJTE KONTRASHOW UŽIVO NA KURIR TELEVIZIJI!

MTS Iris kanal 108, Supernova kanal 8, Arena cloud, m:sat kanal 8, Pošta Net kanal 109, Orion kanal 8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track