NEZABORAVNO VEČE UZ SAŠU MATIĆA I HURRICANE
Foto: Nikola Žakula

HYPER EVENT ODUŠEVIO PUBLIKU

NEZABORAVNO VEČE UZ SAŠU MATIĆA I HURRICANE

Stars -

Više od 50.000 gledalaca ispratilo je prvi "Hyper event" preko Youbox aplikacije i uživalo u najvećim hitovima Saše Matića i popularnog tria Hurricane, kojem je ovo bio prvi nastup nakon Evrovizije. "Loco loco", "Ruzmarin", "Favorito" i "Nađi novu ljubav", samo su neke od pesama uz koje su online posetioci mogli da uživaju.

Tokom 60 minuta muzičko-scenskog spektakla sve je bilo u znaku tehnologije i modernog, kao i kombinacije standardnih i boost ritmova, baš kakav je i novi glo Hyper uređaj za zagrevanje duvana sa kojim su prisutni imali priliku da se bolje upoznaju u toku programa.

Nakon uspešnog predstavljanja na Evroviziji, devojke iz grupe Hurricane otkrile su da su se posebno radovale ovom nastupu i ponovnom izvođenju pesme “Loco loco” pred domaćom publikom: „Sa nama je atmosfera uvek uraganska, kako mi volimo da kažemo. Ovo spremanje i nastup na Hyper eventu su nam odlično došli, taman posle Evrovizije, da ostanemo u formi“ - rekla je Ksenija.

Hurricane
foto: Nikola Žakula

Novi glo Hyper uređaj odlikuju kako besprekoran dizajn, zaobljene ivice, vrhunski materijali i prefinjeni mat finiš, tako i četiri nove boje - crna, plava, bela i narandžasta. “Posebna pažnja posvećena je usavršavanju tehnologije zagrevanja, zato glo Hyper sada omogućava dva moda za konzumiranje – standardni i boost, uz više ukusa i manje mirisa. Ovo je poslednja inovacija kada govorimo o uređajima za zagrevanje duvana i predstavlja rezultat višegodišnjeg rada na koji smo zaista ponosni” – istakla je Maja Janković, iz kompanije British American Tobacco.

Hurricane
foto: Nikola Žakula

Vanvremenski hitovi Saše Matića nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a poznati pevač je podelio da mu je nastup posebno prijao: „Radujem se druženju sa publikom, prilici da zapevamo i uveselimo ljude. Mislim da je ovaj nastup početak nekog boljeg života i znak da nam dolazi neko lepše vreme“ – zaključio je Saša Matić.

Nakon online koncerta koji su imale priliku da prate samo punoletne osobe, druženje je nastavljeno na glo profilima na Fejsbuku i Instagramu gde svi zainteresovani mogu da pogledaju ekskluzivne izjave izvođača, ali i kako je izgledala atmosfera iza kulisa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track