NATAŠA DNK JE IMALA 100 KG, A SADA SE PREPOLOVILA! Voditeljka obećala da će da SMRŠA, a sad objavila fotku i pokazala kako IZGLEDA
Foto: Damir Dervišagić

bravo!

NATAŠA DNK JE IMALA 100 KG, A SADA SE PREPOLOVILA! Voditeljka obećala da će da SMRŠA, a sad objavila fotku i pokazala kako IZGLEDA

Stars -

Voditeljka Nataša Aksentijević izazvala je pravi bum kada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i najavila da ima u planu da smrša, a sada je pokazala svojim pratiocima koliko je smršala.

Ona je tada šokirala sve kada je saopštila da sebi daje rok godinu da izgubi 50 kilograma i objavila sliku u donjem vešu, kojom je najavila da kreće na dijetu.

Naime, Nataša je sada objavila fotografiju i napisala da je izgubila dvocifren broj kilograma.

"Ovde smo negde na početku leta. Nije loše ovako sveukupno. Ali velike su teškoće na koje nailazi jedna žena koja pokušava da prepolovi svoju kilažu. Izgubila sam dvocifren broj kilograma, ali tek sam na početku ove moje zabavno-preteške misije. Zapamtite ovu fotku, ne mogu još uvek da obučem ovaj zlatni sako. Ali se nadam da ću za dva meseca da mi bude taman. Ono što je dobro to je da sve snimamo i pakujemo u spektakularni televizijski šou, koji ćete uskoro gledati", napisala je Nataša u opisu fotografije.

Nataša Aksentijević
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:32

SEKSI URAGANKA U TOPLESU POKAZALA NOVU TETOVAŽU! Sanja Vučić se skinula i otkrila šta sad nosi preko celog RAMENA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track