POSLE RAZVODA OD ĐOLETA BIVŠI DEČKO POTEGAO PIŠTOLJ NA NJU! Slađa sada progovorila o LJUBAVNOM životu, priznala da je U VEZI!
Foto: Pritnscreen/Pink

srećna

POSLE RAZVODA OD ĐOLETA BIVŠI DEČKO POTEGAO PIŠTOLJ NA NJU! Slađa sada progovorila o LJUBAVNOM životu, priznala da je U VEZI!

Stars -

Pevačica Slađa Dleibašić pre skoro dve decenije razvela se od densera Đole Đoganija, ali nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Ona često ističe da ne voli da govori o svom ljubavnom životu, a nakon razvoda od Đoleta vešto je krila emotivne partnere.

Ipak, sada je otkrila svoj status i istakla da je već dugi niz godina srećno zaljubljena, iako se ne eksponira sa partnerom u javnost.

- Pronašla sam pravu ljubav, i... Jesam, već davno - otkrila je Slađa u "Magazinu In".

Slađa Delibašić
foto: Printscreen

Podsetimo, Slađa je pre nekoliko godina otkrila da je njen bivši dečko Igor Matić nije mogao da prihvati da je njihova veza završena, pa je u naletu besa potegao vatreno oružije na nju i njenog tadašnjeg dečka.

- Vanja i ja smo bili na večeri sa mojom ćerkom Silvijom i Igor je upao u taj restoran i potegao pištolj. Sav se tresao, mlatio rukama i onim pištoljem čas ka meni, čas ka Vanji. Povređena sujeta je bila u pitanju, koja je mogla da dovede do tragedije. Moja Silvija je u jednom trenutku uletela između njih dvojice i telom se postavila da zaštiti Vanju. Video sam ja da neće on da puca. Mogao sam da napravim scenu, ali to nije bila poenta. Ne možeš se igrati sa životima toliko ljudi - rekla je ona svojevremeno.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:56

SLAĐI DELIBAŠIĆ SMETA KAD JE ZOVU ĐOGANI! Preokrenula ŽIVOT! Udaljila se sa estrade, pa započela NOVI POSAO (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track