SVI PRIČAJU O STANIJINOM BIVŠEM MUŽU! Starleta se TAJNO udala za RUSA, a on se sada verio sa devojkom koja nije ni NALIK njoj!
Foto: Printscreen

ko je vladimir?

SVI PRIČAJU O STANIJINOM BIVŠEM MUŽU! Starleta se TAJNO udala za RUSA, a on se sada verio sa devojkom koja nije ni NALIK njoj!

Stars -

Stanija Dobrojević nedavno je objavila fotografiju sa bivšim mužem Vladimirom Ukraintskim sa kojim je trenutno u Americi.

Naime, starleta se za njega tajno udala 2010. godine, međutim, nakon dve godine su se razišli.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Youtube

Još tokom Stanijinog učešća u "Farmi 1", 2011. godine, mediji su pisali o njenom braku, iako je starleta tada tvrdila da je samo u vezi. Ipak, kasnije je priznala da je bila udata za ovog zgodnog Rusa.

- Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dve godine, bez dece, naravno. Ali mi nije padalo na pamet da rađam decu pre 30. godine, jer sam želela da ostvarim svoje hirove, ciljeve - ispričala je tada Dobrojevićeva, a isto je i on potvrdio.

“Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije”, rekao je tada Vladimir.

Stanija je, tada za medije ispričala da je Vladimir završio Ekonomiju i slikao se za poznati muški časopis.

Sudeći po fotografijama koje se nalaze na njegovom Fejsbuk profilu, Vladimir se prošle godine verio.

On, naime, sada uživa u srećnoj vezi sa izvesnom Valentinom Gudi koja nije ni nalik Staniji Dobrojević. Njen izgled, ali i stil oblačenja je znatno smernije, u odnosu na starletim, koja u prvi plan uvek stavlja svoje atribute.

Podsetimo, Dobrojevićeva je nedavno otputovala u Ameriku radi svojih poslovnih obaveza, a tamo se našla i sa bivšim mužem Vladimirom, sa kojim sada i poslovno sarađuje.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:10

DA LI JE STANIJA RASKINULA SA DEČKOM?! Starleta objavila snimak o kom svi BRUJE, napustila SRBIJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja