DOBRO SE OPARILI! Muzičari zaradili 10.000 evra na svadbi unuka pokojnog ŠABANA ŠAULIĆA! VESELO
Foto: Instagram, Dragan Kadić

Evo šuške

DOBRO SE OPARILI! Muzičari zaradili 10.000 evra na svadbi unuka pokojnog ŠABANA ŠAULIĆA! VESELO

Stars -

Venčanje unuka pokojnog Šaban Šaulića Luke Adžića i Aleksandre Lučine proteklo je u najboljem redu, a kako stvari stoje, dobro su prošli i muzičari koji su pevali na slavlju.

Luka i Nenad Manojlović
Luka i Nenad Manojlovićfoto: Instagram

Brat Rade Manojlović Nenad i njegova koleginica Marina Stankić bili su zaduženi za atmosferu, a ako je suditi po snimcima, oni su se odlično oparili. Prema našim saznanjima, zvezde "Granda" su na pesmama pokojnog kralja narodne muzike inkasirale oko 10.000 evra bakšiša. Najgalantniji je bio mladoženja, kao i njegov ujak Mihajlo Šaulić. Oni su pevačima stavljali novac u ruke, i to krišom, da niko od gostiju ne vidi. U prilog tome svedoče snimci koji su osvanuli na Instagramu. Na njima se čuje kako Nenad peva hitove pokojnog kralja narodne muzike, kao i njegova koleginica.

Mihajlo Šaulić stavlja pare Nenadu Manojloviću
Mihajlo Šaulić stavlja pare Nenadu Manojlovićufoto: Instagram

Zbog epidemioloških mera, sada već bračni par izabrao je da taj divan trenutak provede u najintimnijoj atmosferi, okružen kumovima koji su ih venčali, kao i članovima uže porodice, među kojima su bili Lukini roditelji Sanela Šaulić Mirković i Ivan Adžić, tetka Ilda i njen suprug Bojan Vučković, kao i baka Goca. Slavlje je potrajalo do zore, a zapevala je i tetka Ilda.

Lj. S. foto: Instagram

Bonus video:

01:42

SOFIJA OTKRILA DETALJE IZ BRAKA S LUKOM JOVIĆEM: Daleko je PRIBRANIJI od mene, a evo gde PODBACUJE! Priznala da im je sin RAZMAŽEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track