Najnovije vesti

KURIR TELEVIZIJA

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM U DOMU DARE BUBAMARE! Izgubila NAJMILIJE: Strašno je, kad idem na GROBLJE sad nosim TRI BUKETA!

Stars
09:21h

Popularna pevačica Dara Bubamara gostovala je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji. Ona je govorila o svom životu i karijeri, a dotakla se i teškog perioda u vreme korone.

Dara je ispričala i o teškom periodu kroz koji je prošla tokom korone. Osim mnogobrojnih dragih kolega, bitku sa opakom bolešću izgubili su i Darini bivši svekar i svekrva, sa kojima je pevačica bila u savršnenim odnosima.

- Bilo je stvarno teških trenutaka. U koroni sam izgubila mnogo prijatelja, mnogo kolega. Toliko pevača, ja sam bila šokirana. To nije bila samo bolest, bila je i depresija.

Dara Bubamara, Sceniranje
foto: Kurir televizija/Sceniranje

Njen bivši suprug suočio se, takođe, sa teškim gubicima, od korone su mu preminula oba roditelja, a kako je Dara bila u odličnim odnosima sa njima pevačicu je njihova smrt posebno pogodila.

- Oni će za mene biti uvek svekar i svekrva, koliko mi se desilo lepih stvari, toliko su mi se desile i loše stvari. Ovo mi je bio najveći šok. Milanovi roditelji su bili kao moji roditelji. Ja sam sa njima živela u Parizu, a da ne pričam da smo prošlo leto proveli u Bosni kod njih i uživali smo. Sve je bilo bajno - priča pevačica sa knedlom u grlu.

- I ne samo što sam ih ja mnogo volela, i moj Kosta je bio previše vezan za njih. I onda se desila ta bolest i to ne samo od korone, ona je samo povukla. I onda se desilo da je Milanov otac preminuo u decembru, a majka pre sedam dana. Šokirana sam, prvo zato što su bili kao moji roditelji, a drugo zato što Milana mnogo volim, poštujem i cenim. Znam koliko je njemu bilo teško kada je moja majka umrla i to je za mene bilo baš strašno - priča vidno potresena pevačica.

Dara Bubamara, Sceniranje
foto: Kurir televizija/Sceniranje

Smenjivanje lepih i ružnih stvari pratilo je tokom cele godine. Nedavno Dara je izdala i novu pesmu, ali zbog gubitka svekrve bila je spremna i da otkaže promociju svoje pesme.

- Bukvalno sam htela da otkažem emisiju u kojoj je trebalo da promovišem pesmu, koliko je meni bilo teško. Onda sam pričala sa Kostom, koji mi je rekao da moram biti profesionac i da promocija nema nikakve veze sa gubitkom. Teška godina za mene. Ona je sahranjena blizu moje majke, tako da sad kad idem na groblje nosim tri buketa - rekla je vidno potresena pevačica i dodala da je najvažnije samo da budemo živi i zdravi.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

PISAC IZ AMERIKE OSVOJIO SRCE BEBI DOL! Pevačica PRVI PUT za Kurir televiziju OTKRILA ko je njen izabranik!
00:51

PISAC IZ AMERIKE OSVOJIO SRCE BEBI DOL! Pevačica PRVI PUT za Kurir televiziju OTKRILA ko je njen izabranik!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja