Najnovije vesti

OSTAVIO JE LEP UTISAK NA MENE, NEĆU NIŠTA DA PRIČAM DALJE! Suzana Mančić išla na VEČERU sa Lečićem, a evo šta sad kaže o tome!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

oktrila

OSTAVIO JE LEP UTISAK NA MENE, NEĆU NIŠTA DA PRIČAM DALJE! Suzana Mančić išla na VEČERU sa Lečićem, a evo šta sad kaže o tome!

Stars

Branislav Lečić našao se u središtu skandala kada su ga za silovanje i seksualno zlostavljanje optužile koleginice Danijela Štajnfeld i Merima Isaković

A voditeljka Suzana Mančić jednom prilikom prokomentarisala je optužbe na njegov račun.

- Zbunjena sam! Lečić je svestan sebe i svojih kvaliteta, uvek je imao najlepše žene. Ma, on nema mrlju. Ne verujem da bi silovao. Nema on potrebu da nekog uzima na silu. Žao mi je što mora da se brani od tako jezivih optužbi, a nema ni svedoka koji bi mogli da kažu šta se tačno desilo - rekla je nedavno Suzana, a sada se na ovu svoju izjavu osvrnula. "

Branislav Lečić
foto: ATA Images

Ona je priznala da joj se ranije dopadao Lečić, da su izašli na večeru, ali da se među njima ništa nije desilo.

- Ostavio je jako lep utisak na mene, kao jedan lepo vaspitan momak kome slava nije udarila u glavu. Takav je bio, neću ništa da pričam dalje, ali, žao mi je što se našao u središtu jednog takvog skandala - rekla je Suzana i dodala:

- Ako se ispostavi da su optužbe lažne, neosnovane, ko će se njemu izviniti? Eto, to samo pitam - rekla je ona u "Amidži šouu".

Suzana Mančić
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja