JOVANA JEREMIĆ DOBILA STAN OD 100.000 € ALI NEMA PARA DA GA OPREMI: Podigla sam KREDIT za NAMEŠTAJ, teško mi je!
Foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock/guteksk7

rešila stambeno pitanje

JOVANA JEREMIĆ DOBILA STAN OD 100.000 € ALI NEMA PARA DA GA OPREMI: Podigla sam KREDIT za NAMEŠTAJ, teško mi je!

Stars -

P

Voditeljka Jovan Jeremić izjavila je za da je dobila stan od 45 kvadrata u kojem će živeti sa porodicom, a kako se piše, Jeremićeva je podigla kredit kako bi opremila stan.

- Jovana se snalazi na sve načine, kako bi svojoj ćerki ispunila sve želje. Cilj joj je bio da transferom na novu televiziju dobije stan, međutim, sada će morati da pogine kredit kako bi ga opremila. Ona živi kao svi ljudi koji prosečno zarađuju, jedino što je sad ovim potezom i prelaskom dobila stan, što svakako nije malo – priča izvor.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Ovim povodom oglasila se i sama voditeljka.

- Podigla sam kredit kako bih kupila nameštaj i opremila stan. Svesna sam da sam sve svojim radom i trudom zaradila, nisam bila ničija ljubavnica. Imam pošten obraz za razliku od mnogih koleginica, prolila sam krv, suze i znoj kako bih ostvarila svoj cilj. Jeste mi teško, moraću da pozajmljum i novac, ali svesna sam da to sve ostaje mojoj ćerki Lei. Za nju se borim i za nju dišem – prokomentarisala je Jovana Jeremić.

Podsetimo, voditeljka je ranije izjavila kako je dobila stan od 45 kvadrata koji je blizu vode i crkve.

- Od transfera sam rešila svoje stambeno pitanje i to mi je bilo najvažnije. Nisam ni od koga ništa dobila na tacni, pa ni od roditelja, a ni muža. Svojim znanjem sam sve stekla i mogu da biram sa kim ću da budem i šta ću da radim u životu. Znala sam da će se u jednom momentu mog života steći okolnosti da materijalizujem svoj trud i napor. Deset godina nisam išla na godišnji odmor i niste mogli da me vidite na luksuznim destinacijama poput Maldiva i Zanzibara, već samo na malim ekranima i u informativnoj redakciji – rekla je Jovana i otkrila kako izgleda njena nekretnina.

- Svoj cilj sam ostvari i sve što budem više imala, sve ću biti normalnija i skromnija. Nema bahanalisanja. Stan će biti blizu vode i crkve, jer tu moja duša pronalazi mir. Izabrala sam nekretninu od 45 kvadrata sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kupatilom, kuhinjom i terasom, koja je obavezna. Biće mala kocka šećera i mir za mene i moju ćerku, jer taj stan pripada njoj. Meni ništa ne treba, ona je to zaslužila. Nikada neću dozvoliti da se moja Lea muči kroz život kao ja, jer nikoga nisam imala osim Boga – zaključuje Jovana Jeremić koja nije želela da otkriva koliko vredi nekretnina, jer, kako kaže, ne želi da se hvali materijalnim stvarima. Inače, cena stana ove kvadrature u Beogradu se kreću oko 100.000 evra.

Jovana Jeremić
foto: Ana Paunković, Shutterstock

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:43

OVO JE TAJNA NJENOG USPEHA! Jovana Jeremić NA ROLERIMA uletela u zgradu televizije, kolege zatečene: Šta radiš, crna ženo?! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja