RUŠE ŠABANOVU KUĆU U KRČEDINU?! Goca ni za živu glavu ne da vikendicu, preti im GASTARBAJTER, a ovo je prava ISTINA
Foto: Tamara Trajković, Ana Paunković

otkriveno

RUŠE ŠABANOVU KUĆU U KRČEDINU?! Goca ni za živu glavu ne da vikendicu, preti im GASTARBAJTER, a ovo je prava ISTINA

Stars -

Kuća legendarnog Šabana Šaulića u Krčedinu se ruši, pišu neki mediji, ali Kurirov izvor blizak porodici Šaulić rekao je da se vikendica koja je bila omiljeno mesto pevača neće rušiti.

Naime, kako se navodil, pojavio se gastarbajter iz Nemačke koji ima plan da u Krčedinu gradi hotelski kompleks i to upravo na mestu gde je čuvena vikendica pokojnog Šabana.

Šaban Šaulić
foto: Tamara Trajković

Prema rečima izvora iz Krčedina, taj čovek je spreman na sve, pa uveliko ubeđuje komšije pokojnog Šabana da mu prodaju svoje placeve kako bi ostvario svoju zamisao, a na kraju planira da ubedi i Gocu, prenose beogradski mediji.

- Znam da Goca ni za živu glavu neće dati tu kuću jer je ona najlepša uspomena na pokojnog Šabana pored pesama koje je ostavio. Malo se više zaleteo taj gastarbajter, misli da je Goca od juče i tikva bez korena, ali neće mu to proći. Na silu i preko ucena se ništa ne može. E sad, tamo su se u Krčedinu meštani uplašili jer im on preti i ucenjuje ih, pa malo popuštaju pod pritiskom, ali sam siguran da Gordana neće dozvoliti da se uništi Šabanov raj na Dunavu - rekao je izvor za Scandal.

Međutim, izvor blizak porodici, otkrio je za Kurir da ove informacije nemaju nikakve veze sa istinom.

Šaban Šaulić
foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/I.B/A.P.

Bonus video:

00:52

ONA JE MOJ ŠEĆER, MOJA ĆERA, PONOS I DIKA! Ovako je Šaban pričao o naslednici: Ilda se prisetila očevih reči i sve RAZNEŽILA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track