DRAGANA (29) JE BILA MLADA PENZIONERKA, A SAD PREDUZETNICA: Bivša rijaliti učesnica našla POSAO, a evo koji SKANDAL ju je PRATIO
Foto: Printscreen/Instagram

PROMENA

DRAGANA (29) JE BILA MLADA PENZIONERKA, A SAD PREDUZETNICA: Bivša rijaliti učesnica našla POSAO, a evo koji SKANDAL ju je PRATIO

Stars -

Nekadašnja učesnica rijalitija Dragana Stojančević, koja sada ima 29 godina, tokom učešća u rijalitiju "Zadruga 3" privukla je pažnju kada se pročulo da je već godinama unazad penzionerka.

- Sve što mogu da vam kažem jeste da imam penziju i da sam zaradila dovoljno novca da mi ni pobeda u rijalitiju nije potrebna. Ja sad ulazim, a vi ćete već iskopati kako i na koji način sam sebi obezbedila penziju - rekla je tada, pred ulazak u "Zadrugu" Dragana, a sedma sila saznala je kako je tako mlada postala penzionerka.

- Dragana je bila u braku sa vremešnim gospodinom koji je bio inostrani penzioner. Ubrzo je umro, pa je tako ona nasledila njegovu deviznu penziju - otkrio je tada izvor za domaće medije.

Dragana se nije dugo zadržala u Beloj kući - svega dva meseca, tokom kojih je imala nekoliko ljubavnih afera. Romansu je prvo počela sa Banetom Čolakom, Stefan Kandić Kendi je pokušavao da je osvoji, a na kraju je pala na šarm Bojana Đukića. Nedavno se ofarbala u smeđe i promenila lični opis, a sada je otpočela novi biznis i postala preduzetnica.

Naime, Dragana je u rodnom Smederevu otvorila butik ženske garderobe, a na otvaranje je pozvala i bivše cimere iz rijalitija, Jelenu Pešić i Lazara Jeremića.

- Snovi se ostvaruju - napisala je ona nakon otvaranja butika.

Dragana Stojančević
foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

03:16

ZORICA MARKOVIĆ UKROTILA POLICAJCA! Priznala da IMA NOVOG DEČKA! Odlično se slažu, progovorila i o SVADBI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track