GRUJIĆKA NASTUPALA U BUDVI, A OVAJ DETALJ JE SVIMA ZAPAO ZA OKO: Kaća, da li je to trudnički STOMAČIĆ? (FOTO)
Foto: ATA Images

NAZIRE SE

GRUJIĆKA NASTUPALA U BUDVI, A OVAJ DETALJ JE SVIMA ZAPAO ZA OKO: Kaća, da li je to trudnički STOMAČIĆ? (FOTO)

Stars -

Katarina Grujić i dalje ne želi da potvrdi navode da je u drugom stanju i da čeka bebu s verenikom Markom Gobeljićem, već se na pitanja tog tipa samo nasmeje i poruči da će se saznati kad za to bude vreme.

Katarina Grujić
foto: Damir Dervišagić

Ipak, pevačici je počeo da se nazire stomačić, što se primetilo na njenom nastupu u Budvi pre dve večeri, kad ju je prijatelj snimao i to objavio na Instagramu.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Ovo je jedan od prvih Kaćinih nastupa nakon duge pauze zbog koronavirusa, pa se na njenom licu moglo videti da je srećna što je konačno s publikom. Pevačica je spojila lepo i korisno, pa tokom dana uživa u kupanju i sunčanju na nekim od crnogorskih plaža u društvu svog verenika, dok je veče rezervisano za posao. Preksinoć je u dupke punoj diskoteci održala nastup, a snimci koji su se pojavili na Instagramu govore da se Katarina ili ugojila, ili je počeo da joj se nazire trudnički stomak.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Ona je obukla usku dugačku haljinu koja je ocrtavala njene obline, a upravo zbog toga se i mogao primetiti trbuh, koji je bio u prvom planu. Pošto se zna da je Kaća vredna i da pazi na liniju, te da redovno trenira i vodi računa o ishrani, sasvim je sigurno da stomak nije dobila jer se ugojila, već je razlog za to mnogo lepši.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Inače, pevačica je i ranije pričala da će raditi i kada bude trudna, sve dok joj to stanje dozvoljava. Očigledno je da se ona oseća odlično u prvim trudničkim danima i da je raspoložena da radi, te da nije razmažena trudnica.

katarina grujic
foto: Printscreen/Instagram

Ono što je za pohvalu jeste da se Gobelja ne odvaja od svoje verenice, pa je osim tokom dana, uz nju i tokom nastupa kako joj ništa ne bi zafalilo. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Katarinom, ali ona se nije javljala na pozive.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen

Bonus video:

00:34

ALE, ALE, ALEO, GOBELJA SE VERIO: Katarina Grujić dobila PRSTEN, pa pevala na uvce NAVIJAČKE PESME vereniku u transu! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track