ABRONOŠA: Plavka podvodila Preletačicu, Mršava muze BIZNISMENA!
Foto: Kurir štampano

TRAČ

ABRONOŠA: Plavka podvodila Preletačicu, Mršava muze BIZNISMENA!

Stars -

Zdravo drage moje tračare. Konačno je vreme lepo, bašte kafića rade do kasno, pa ja mogu da vodim abrove dokle hoću. Imam mnogo toga da vam ispričam.

Ilustracija, Stars, Kolumna, Kurir Akcija, Abronoša

Počeću sa jednom voditeljkom, zvaćemo je Plavka. Ona se nedavno dobro udala, pa više ne mora da brine o finansijama i može da troši koliko želi. Ipak, nije uvek tako bilo. Dok je radila na jednoj televiziji gde nije bila zadovoljna platom, Plavka je ušla u krugove podvođenja i dogovarala angažmane drugaricama i koleginicama. Jednu od njih, zvaćemo je Preletačica, prevarila je i na kvarno je prodala jednom pravniku. Plavka je rekla koleginici kako je taj advokat zainteresovan za nju i da bi hteo da je izvede na večeru, što je Preletačicu oduševilo jer je u to vreme tek počela da krči put ka slavi, pa je mislila da će je uticajni muškarci pogurati.

I tako je ona otišla na dejt sa galantnim čovekom koji je uspeo da je zavede i odvede u krevet. Naravno, ona nije dobila ni dinara za ovu avanturu, već je advokat sve unapred platio Plavki koja joj je to prećutala. Tek kasnije, Preletačica je saznala da joj je koleginica smestila i to kada je shvatila da je advokat više nijednom nije pozvao. Nije direktno rekla drugarici da ju je provalila šta joj je uradila, jer su obe licemerne i glume da se vole, ali je po gradu pričala da treba da je se paze devojke jer će ih prodati kao nju.

Znate li ko trenutno finansira pevačicu Mršavicu? Da da, znam da ona priča kako sve sama zaradi, muči se, radi... E pa, radi ona, ali sa bogatašima. Nedavno je upecala Lovatora koji ima svoj biznis, ali je uticajan i u sportu i zarađuje milione. Kako mi kaže poznanica, ona ga muze samo tako, pa joj je nedavno otplatio i stan u Beogradu vredan nekoliko stotina hiljada evra. Sada planira da joj kupi novi automobil, a platiće joj i letovanje na egzotičnoj destinaciji. On neće moći sa njom da ide jer je oženjen i ne bi smelo da se sazna za njegovu aferu, ali će joj dati zlatnu karticu da je provlači gde želi. Mršavica se sa Biznismenom viđa na tajnoj lokaciji, u stanu u okolini Beograda, gde ulaze kroz garažu kako ih ne bi niko video. Nedavno joj je kupio i skupoceni sat vredan deset hiljada evra, a brendirani nakit dobija na nedeljnom nivou. Inače, ona se druži sa Biznismenovom ćerkom i jako su bliske.

To bi bilo to, drage moje. Čitamo se i sledeće nedelje. Ljubim vas.

štampano izdanje, 22.6.2021.
foto: Kurir

Kurir.rs/ Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja