03:20

ERA UTUČEN ZBOG ODLASKA NOVICE ZDRAVKOVIĆA: Propadao je fizički iz dana i dan, ali mi je uvek govorio BRATE, NE DAM SE!

KURIR TELEVIZIJA

ERA UTUČEN ZBOG ODLASKA NOVICE ZDRAVKOVIĆA: Propadao je fizički iz dana i dan, ali mi je uvek govorio "BRATE, NE DAM SE"!

Stars -

Pevač Novica Zdravković danas je sahranjen na Centralnom Beogradskom groblju.

Od njega se oprostio veliki broj porodice, prijatelja i kolega, a pevač Era Ojdanić mnogo teško podneo odlazak brata legendarnog Tome Zdravkovića.

Era Ojdanić
foto: Kurir Televizija

- Mnogo tužno i žalosno. Mnogo mi ga je žao kao kolege, prijatelja i kao svog brata. Novica je bio jedan veliki čovek i veliki umetnik, dobar otac i narod ga je mnogo voleo. Ostavio je mnogo pesama gde će generacije da se sećaju našeg Noleta. Gledao sa,m ga kao rođenog dana. Svake godine je dolazio kod mene na Miss Lipovačkih dana, nekoliko puta je bio u stručnom žiriju, lepo smo se družili i uvek kada smo se videli to je bio pravi gradski zagrljaj. Ja sam već izjavio saučešće njegovoj porodici, a njemu Bog neka dušu prosti - rekao je neutešni Era, koji se poslednjih godina oprostio od velikog broja kolega.

Era Ojdanić
foto: Kurir Televizija

Novica je preminuo od kancera, a sve vreme Era kao njegov prijatelj bio je tu uz njega.

- Sretali smo se u televizijskim emisijama i uvek mi je govorio, "Nije dobro, ali ne dam se, pobediću ja", ali video sam iz dana u dan da je fizički propadao, ali je bio veliki borac i borio se sa bolešću - rekao je Era Ojdanić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:26

ERA OJDANIĆ PROMENIO ZANIMANJE: Otišao u stočare, a evo šta kaže o svojim prasićima (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track