SIN SANJE ILIĆA OD KOMŠIJA DOBIO PRIJAVU: Smeta im glasna MUZIKA iz Andrejevog lokala! Njega to ne zanima, već tera po svome!
Foto: Instagram

HAOS

SIN SANJE ILIĆA OD KOMŠIJA DOBIO PRIJAVU: Smeta im glasna MUZIKA iz Andrejevog lokala! Njega to ne zanima, već tera po svome!

Stars -

Andreja Ilića, sina nedavno preminulog Aleksandra Sanje Ilića, prijavile su komšije sa Dorćola zbog prevelike buke koja dolazi iz njegovog kafića koji je nedavno otovorio, saznaje Kurir. Kako kažu stanovnici ovog dela grada, zbog preglasne muzike i žamora gostiju do kasno u noć, oni ne mogu da spavaju, zbog čega su se okupili i više puta ga prijavljivali.

Andrej Ilić
foto: Printskrin/Instagram

Obratili su se Sekretarijatu za inspekcijske poslove gde su se žalili na preglasnu muziku koja traje svakodnevno i do kasno u noć. Osim buke, uzurpiran je i ceo trotoar od strane korisnika lokala, a uvid u tu i ostale prijave imala je redakcija Kurira.

Andrej Ilić
foto: Privatna arhiva

Takođe, dobili smo i Rešenje Sekretarijata koje je prošle godine naredilo Iliću i njegovom poslovnom partneru da smanje buku.

Andrej Ilić
foto: Privanta arhiva

- Zabranjuje se privrednom subjektu emitovanje buke u životnoj sredini koja potiče od rada muzičkih uređaja i opreme, sistema za ventilaciju i klimatizaciju i emitovanja muzičkog programa uživo, iznad propisanih graničnih vrednosti - piše u rešenju između ostalog.

Međutim, kako tvrde uznemirene komšije, ova tortura se i dalje nastavlja i oni ne mogu da spavaju od muzike koja dolazi iz kafića koji je u suvlasništvu Andreja Ilića. Ponovo su prisali prijave i žalbe nadležnima, ali ovaj put nisu dobili odgovore niti bilo koje druge reakcije.

Ni mi nismo dobili odgovor od Andreja, koji nam je nakon saslušanog pitanja prekinuo vezu. - Nemam komentar. Doviđenja - rekao je on i spustio slušalicu.

Kurir.rs/ J. S./ Foto:

Bonus video:

00:37

Veliki kompozitor: Sanja Ilić komponovao je i hitove za Nedu Ukraden i Suzanu Mančić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track