01:56

MARKO STOLIĆ O TAKSIRANJU

PREOKRET

UČESNIK ZADRUGE PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Upisao fakultet i počeo da RADI KAO TAKSISTA!

Stars -

Pandemija koronavirusa promenila je muzički svet. Dojučerašnje megazvezde koje su zarađivale svaki dan, godinu i po dana nisu imale nastupe i veličanstvene nastupe od kojih su imali pozamašne prihode.

Velike zvezde su se možda nekako i snašle, ali muzičarima i klupskim pevačima je bilo izuzetno teško. Jedan od njih je i Marko Stolić, učesnik pevačkog takmičenja "Pinkove zvezde", ali i rijalitija "Zadruga", koji je kada su malo popustile mere bio primoran da se zaposli kao taksista.

Marko Stolić
foto: Kurir Televizija

- Radio sam kao taksista za jednu aplikaciju i razvozio klijente od tačke A do tačke B. Tu sam se zadržao, kao što znate desila se korona, sedeo sam kući, nije bilo posla. Nisam želeo da idem da protestujem i da se žalim, hteo sam da radim nešto, ja se ne stidim da radim bilo šta. Prvo sam tražio posao u struci, ja sam diplomirani strukovni ekonomista, nadam se diplomirani, pošto sam se vratio i na fakultet, ali nažalost u oglasima nije bilo posla vezano za taj posao. Prijatelj koji radi u firmi koja se bavi taksiranjem, pitao me je, "Hoćeš da radiš ovo" i rekao sam "Što da ne" i bilo je lepo i dinamičan posao - rekao je Marko.

Više se ne bavi taksiranjem i otkrio je svoje nove planove:

Marko Stolić
foto: Kurir Televizija

- Vratio sam se na fakultet, došao sam do treće godine Ekonomskog fakulteta, rešio sam da ga završim i da pored pevanja nađem posao u struci, jer nikada se ne zna. Možda opet počne korona, pa bi sa fakutetskom diplomom trebalo sve da bude mnogo lakše - rekao je Stolić, koji se vratio pevanju i imao važno saopštenje za gledaoce:

- Ostvario sam saradnju sa jednim poznatim, možda i najboljim bendom. U pitanju je "Akapulko bend", postaću njihov pevač, krenuli smo u snimanje novih pesama koje ćemo, nadam se objaviti u septembru - rekao je mladi pevač.

Bonus video:

01:31

RENATO HENC O UČEŠĆU U ZVEZDAMA GRANDA: Ne žalim što sam otišao, tako je moralo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja