KURIR TELEVIZIJA, SCENIRANJE

SERGEJ ĆETKOVIĆ U SCENIRANJU PRELEPE REČI UPUTIO SUPRUZI: Ona je STUB porodice, svi Crnogorci znaju koliko je žena važna!

Stars -

Uoči prvog rođendana Kurir televizije, gost emisije Sceniranje bio je jedan od najpopularnijih pevača u regionu, Sergej Ćetković.

Slavni kantautor javnosti je poznat kao dobar suprug, brižan otac i kao neko ko nema mrlju u karijeri. Ove godine će svojim novim albumom proslaviti značajan jubilej - 20 godina muzičke karijere.

Sergej Ćetković, Sceniranje
foto: Kurir televizija

O poslovnim planovima, usponima i padovima, teškim gubicima, supruzi i deci, sasvim iskreno govoriće za emisiju Sceniranje novinarki i voditeljki Vanji Camović.

Nesvakidašnja ljubav Sergeja i njegove supruge Kristine zanimljiva je svima, a popularni pevač za nju ima samo reči hvale.

Kako navodi njegova žena je i vrat i stub porodice, a ono što je već svima poznato, njih dvoje znali su se od detnjistva.

Sergej Ćetković, Sceniranje
foto: Kurir televizija

- Duše se prepoznaju, jednostavno znaš kad je neko za tebe. Istina je da se znamo od detinjstva i da je žena stub svake porodice. To posebno znaju oni koji su iz Crne Gore, gde je žena vrlo jaka figura i stub porodice - kaže Sergej.

- Zahvalan sam jako, čovek danas treba da ima sreće da pronađe pravog partnera. Mene je tu Bog pogledao - rekao je Sergej.

Kristina i pevač uskoro će proslaviti 25 godina braka iliti "srebrnu svadbu".

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:48

BEBI DOL OTVORILA BOLNO PITANJE! Intimno u Sceniranju progovorila o POTOMSTVU: Usvojila bih dete!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja