00:28

SUZANA MANČIĆ KURIR TELEVIZIJI POŽELELA JOŠ 100 GODINA POSTIJANJA

ČESTITKE OD NAJVEĆIH

POZNATI ČESTITALI KURIR TELEVIZIJI PRVI ROĐENDAN: Uputili NAJLEPŠE želje i predivne reči, a Suzana Mančić imala POSEBNU čestitku!

Stars -

Kurir televizija danas slavi prvi rođendan i za kratko vreme osvolija srca gledalaca i ostvarila veliki uspeh svojim emisijama i projektima.

U našoj televiziji ugostili smo mnoge poznate ličnosti, od političara do najpopularnijih pevača. Bavili smo se i društvenim temama, te smo razgovarali sa ljudima koji su imali neki problem.

Poznate Ličnosti
foto: Kurir Televizija

Bili smo u toku svih dešavanja i to su negde gledaoci i prepoznali, a velike zvezde su bile spremne za saradnju sa nama.

Poznate Ličnosti
foto: Kurir Televizija

One su uz nas i danas, te su nam čestitali Siniša Mihajlović, Jelena Tomašević, Zorica Brunclik, Saša Matić, Jelena Kostov, Viki Miljković i drugi.

Poznate Ličnosti
foto: Kurir Televizija

- Sve najlepše Kuriru, nadam se da ćete doživeti jedno 100 godina kao i ja - rekao je Mihajlović.

Poznate Ličnosti
foto: Kurir Televizija

- Da trajete još mnogo, mnogo godina, da emitujete što više kvalitetnog programa, što više kvalitetne muzike. Da se češće družimo, a obavezno i da nazdravimo - rekla je Tomaševićeva.

- Da budete još uspešniji, još gledaniji, da dugo trajete i da još dugo sarađujemo u sledećoj i narednim godinama - rekao je Saša Matić.

01:32

POZNATI CESTITAJU PRVI ROĐENDAN KURIR TELEVIZIJI

- Kurir slavi rođendan, dan pre mog rođendana. Ja se nadam da ćemo zajedno proslaviti. Želim vam da doživite onoliko godina koliko ću ja napuniti ove godine, dakle 66 - rekla je Zorica Brunclik.

I popularna Loto devojka uputila je posebnu čestitku našoj redakciji.

- Čestitam televiziji Kurir prvi rođendan! Preležali ste sve dečije bolesti, a sad vam želim da vam se doda jedna nula, pa druga - rekla je Suzana.

I popularna glumačka porodica Lasić, Milena i Frano poželeli su našoj redakciji najlepše želje za prvi rođendan.

Mlada i lepa pevačica Sara Jo poželela je Kurir televiziji da sledeće godine budemo još uspešniji i još divniji, a celoj ekipi koja stoji iza projekta poslala je veliki zagrljaj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:28

SUZANA JOVANOVIĆ UPOREDILA SEBE SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Ako kritikuju NJEGA, neka kritikuju i MENE! Baš me briga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja