01:17

NEDA UKRADEN NIKAD ISKERNIJA! Apelovala na OBAVEZNU VAKCINACIJU: Žrtve smo NEODGOVORNIH ljudi, imamo izbor, a ne koristimo ga!

KURIR TELEVIZIJA

NEDA UKRADEN NIKAD OŠTRIJA! Apelovala na OBAVEZNU VAKCINACIJU: Žrtve smo NEODGOVORNIH ljudi, imamo izbor, a ne koristimo ga!

Stars -

Srpska Tina Tarner, kako je mnogi zovu, Neda Ukraden juče je predstavila svoje nove pesme, a o tome je govorila u "Pulsu Srbije".

Nakon što je naglasila da je prezadovoljna kako je promocija protekla.

- Iako mnogi prijatelji sa estrade nisu mogli da budu prisutni, bilo je tu puno ambasadora, lekara, javnih ličnosti, kolega. Dobila sam prelepo cveće - rekla je Neda, koja je naglasila da noćas gotovo i da nije spavala.

Neda Ukraden
foto: Kurir televizija

Album je nazvan po pesmi "Jednom kada ovo prođe", a kako Neda kaže, to je zapis o jednom vremenu koje nas je snašlo proteklih meseci.

- Bili smo svi na nekoj distanci, protiv koje sam ja mnogo. Ja bih prvo, da sam predsednik, uvela bih obaveznu vakcinaciju, jer nema zemlje koja je ponudila bržu i kompletniju vakcinaciju. Osećam se kao zaroljenik jednog lažnog elitizma. Ja se uvek vakcinišem. Šta god je trebalo kad god je trebalo. Ima tu eksperata koji treba da razmišljaju, ne ja. Meni je važno samo da ne legnem u sobu kod onih lekara - kaže Neda, koja je naglasila da se oseća kao žrtva neodgovornih ljudi.

- Mi smo most, ono što su razni intelektualci razdvojili, umetnici spajaju.

Ona je naglasila da se jako zalaže za obaveznu vakcinaciju i da je izuzetno boli to što nije mogla da nastupa prethodnih godinu dana.

Neda Ukraden
foto: Kurir televizija

Pevačica je naglasila da vodi računa o svom zdravlju.

- Vežbam, hranim se zdravo, trudim se da se ne prejedam. I okružena sam pozitivnim ljudima, ja se ne bavim tim tračarenjem, spletkarenjima, ispijanjem kafe. To je gubitak vremena i emocija. Ja sam shvatila koliko su prijateljstva bila lažna i kad to sve shvatite, očvrsnete - kaže Neda.

Neda Ukraden
foto: Kurir televizija

Ona je na kraju i poslala snažnu poruku ženama.

- Zrelost čekajte sa radošću. Nemojte da vas plaše borama, menopauzama, nervozama, to sve ako imate dovoljno snage i zrelosti, naučićete i da se nosite sa tim, kao sa jednom prirodnom stvari i pre svega naučite da cenite sebe - jasna je pevačica.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

02:32

VEČE ZA PAMĆENJE: Neda Ukraden predstavila novi album i pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track