BRESKVICA PROZVALA VOJAŽA U NOVOJ PESMI: Bon Voyage, kažem ljubavi moja, idi sad, budi sam, BON VOYAGE!
Foto: Damir Dervišagić

žestok sukob bivših partnera

BRESKVICA PROZVALA VOJAŽA U NOVOJ PESMI: Bon Voyage, kažem ljubavi moja, idi sad, budi sam, BON VOYAGE!

Stars -

Iako se činilo da su Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, i Mihajlo Veruović Vojaž nakon raskida definitivno odlučili da svako krene svojim putem, te da se više međusobno ne peckaju i ne provociraju, izgleda da to ipak nije tako.

Andjela Ignjatovic Breskvica, Mihajlo Veruovic Vojaz
foto: Printscreen/Youtube

Naime, povod za najnoviji sukob je nova Breskvičina pesma, koju je ona odlučila da objavi istog dana kada i njen bivši dečko, a on je to učinio samo sat vremena pre nje.

Mnogi su tekst pesme "Srećan put", koji je napisala Breskvica, videli kao provokaciju upućenu njenom bivšem dečku. Naime, ona u refrenu pesme peva "srećan put", ali na francuskom "bon vojaž", što je i umetničko ime njenog bivšeg dečka.

Fanovi su odmah po objavljivanju pesme u komentarima na Tviteru i Jutjubu izneli čitav niz teorija kako je Anđela prozvala bivšeg dečka.

- Oni bukvalno posvećuju pesme jedno drugom! Ona peva "bon vojaž" - što u prevodu znači srećan put, kao srećan put, ljubavi moja, ona je to uradila dvosmisleno! Breskvica, boginja marketinga! - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Andjela Ignjatovic Breskvica
foto: Printskrin/Instagram

Inače, istog dana je i Vojaž objavio novi singl pod nazivom "Kartel", a koliko je jaka borba između njihovih fanova, pokazuje i podatak da za nešto manje od 24 sata obe pesme na Jutjubu imaju preko milion pregleda. Trenutno je u vođstvu Breskvica, koja je odličnim marketinškim potezom nadmašila bivšeg dečka za 100.000 pregleda.

Podsetimo, njih dvoje nikad nisu govorili o konkretnim razlozima raskida svoje veze. Njihov prekid ozbiljno je uzdrmao njihove fanove koji su mesecima na društvenim mrežama insistirali da se pomire i nastave dalje. Oni su se često međusobno prepucavali putem Instagrama, nikad ne pominjući ime jedno drugom, ali jasno aludirajući o kome se zapravo radi. U javnosti se spekulisalo i da je raskid bio medijski trik, ali i da je ona prevarila Mihajla s reperom Klincem, što nikad nije bilo potvrđeno.

- Lažljivo đubre - glasio je samo jedan od Anđelinih storija posvećenih Vojažu, kada je on u jednoj izjavi rekao da je samo on pisao pesme, koje su zajedno pevali.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Printscreen/Instagram

Pokušali smo da stupimo u kontakt s njima preko njihovih menadžera, ali nam se nisu javljali.

Vojaževi fanovi napali Breskvicu

Ona je jedna

Još dok su bili u vezi, mnogi su predviđali bolju karijeru upravo Anđeli, međutim, sada se na društvenim mrežama mogu uočiti komentari u kojima se fanovi izvinjavaju Mihajlu i predviđaju mu sjajnu budućnost.

- Breskvica koja posle ovoga izbacuje pesmu... jadno! Gori su od rijalitija! Jadnica! Izblatila ga u pesmi, hoće još malo slave preko njega! Vojaž se transformisao posle raskida, ovo kidaaa! Bravo, Vojaž! Tebi ne treba patetika i pljuvanje bivše cure da bi imao preglede! - neki su od komentara ispod Vojaževog novog spota.

Mihajlo Veruovic Vojaz
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:05

NISAM VIŠE SPOSOBAN DA VOLIM: Vojaž slomljen posle raskida sa Breskvicom, bolje mu je kad je SAM! A ona ne prestaje da ŽARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track