I ONA JE IŠLA KOD PLASTIČARA! OVAKO IZGLEDA MAJKA TEE TAIROVIĆ: Glumila je u spotu Miloša Bojanića, a partner joj je bio i Peja!
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

geni su čudo I ona je išla kod PLASTIČARA

I ONA JE IŠLA KOD PLASTIČARA! OVAKO IZGLEDA MAJKA TEE TAIROVIĆ: Glumila je u spotu Miloša Bojanića, a partner joj je bio i Peja!

Stars -

Pevačica Tea Tairović nedavno je bil tema broj jedan zbog eksplicitnog video-snimka i fotografija s pornografskog sajta, a mnogi su se pitali kako izgleda njena majka.

Tea Tairović
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

Tea je vrlo atraktivna, a lepotu je prema mišljenju mnogih nasledila od majke, Božice Malević

Teina majka je bila velika podrška ćerki još dok se ona takmičila u "Zvezdama Granda", pa su tako svojevremeno, kad bi pevačicu videli na snimanjima "Grandovih" emisija s mamom, mnogi mislili da joj je drugarica.

Božica Malević
foto: Instagram screenshot

Teina majka je vitka plavuša koja je, kao i njena ćerka, pobornik plastične hirurgije. Voli da se doteruje i da nosi skupe krpice. Božica je, inače, jedno vreme radila i kao voditeljka i profesorka, a ono što je posebno interesantno je i da se pojavila u spotu za pesmu Miloša Bojanića, gde joj je partnera glumio voditelj Zoran Pejić Peja.

Božica Malević
foto: Youtueb screenshot

Inače, Božica se više ne pojavljuje u javnosti, ali njena ćerka ponekad okači neku sliku s mamom, čisto da napravi haos među muškim fanovima. Tea nikad nije krila koliko je bliska sa svojom majkom.

- Mamu pitam za sve, i za karijeru, za odnose s ljudima, kolegama, za ljubavne probleme, mama uvek najbolje zna. Mama mi se meša i u ljubavne odnose (smeh). Preterujem i ja malo, ne meša se mama baš u sve, ali uvek mi je bitno ono što mi kaže, sugeriše mi ako neko nije dobar za mene ili ako se ja ponašam loše, ona mi skrene pažnju. Ne upliće mi se previše u život, ali svaki put kad to uradi, ona je u pravu - izjavila je pre nekoliko meseci Tea u emisiji "DeToxic".

Tea Tairović
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:06

KAKVO TELO! Jelena KARLEUŠA pozirala u NIKAD MANJEM KUPAĆEM: Snimkom usijala INSTAGRAM, pljušte POHVALE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja