TEA JE NAMERNO IZBACILA SNIMAK, OD VIŠKA GLAVA NE BOLI: Ovako estrada komentariše SEKSI KLIP pevačice, kolege totalno podeljene
Foto: Nemanja Nikolić

OTVORENO

TEA JE NAMERNO IZBACILA SNIMAK, OD VIŠKA GLAVA NE BOLI: Ovako estrada komentariše SEKSI KLIP pevačice, kolege totalno podeljene

Stars -

Nakon skandala Tee Tairović cena njenih nastupa navodno je vrtoglavo skočila sa 3.000 na čak 10.000 evra, a evo šta njene kolege misle o svemu tome.

Iako mnoge kolege nisu želele da komentarišu skandal koji poslednjih nekoliko dana potresa javnost, pevačica Zorica Marković pružila joj je podršku.

Tea Tairović
foto: KurirTV, Printscreen

- Jako mi je žao šta se to dogodilo maloj Tei. Smatram da je skandal ciljno namešten i to, prema mom mišljenju, potiče iz estradnih krugova. Mislim da je veći deo estrade ljubomoran na nju zato što je za kratko vreme postigla veliki uspeh, za koji je zaslužan njen glas i ništa drugo. Sama sam se našla u sličnoj situaciji i bilo mi je teško da se nosim s tim, a mogu da zamislim kako je toj mladoj devojci sada. Od mene ima punu podršku i savetujem joj da se ne obazire na zlonamerne komentare - rekla je Zorica.

Zorica Marković
foto: Dragan Kadić

Pevačica Vanja Mijatović je vrlo kratko prokomentarisala da je to vrlo ružno.

- Vrlo ružno ako je namešteno - kratko je rekla ona.

Katarina Živković smatra da je skandal delo ljubomornog muškarca koji je verovatno ostavljen.

- Ako je to uradio njen partner sa snimka, mogu da kažem samo da je slabić, ne podržavam muškarce koji se na taj način svete ženama. Da li je neko drugi u pitanju, možda neko od kolega, ne mogu i neću da nagađam - izjavila je Kaća.

Katarina Živković
foto: Nemanja Nikolić

Era Ojdanić se nije složio sa ostalim kolegama.

- Mislim da je namerno izbacila ovakav video radi dizanja publiciteta, od viška skandala glava ne boli. Tea je ekstra lik, lepo peva, i u svakom slučaju je podržavam. Njena nova pesma je jako popularna i svi je traže i na mojim nastupima... Ako bude nastupala jedno veče na primorju, a hoće, sigurno ću ići da je gledam i slušam - rekao je Era.

Era Ojdanić
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Objektiv

Bonus video:

00:33

KAŽU DA JE TEA BOMBA, A U LJUBAVI JOJ NIJE SVE PO VOLJI: Progovorila je o EMOCIJAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja