SAŠA MI JE REKAO DA HOĆE DA ME VIDI U MINI SUKNJI! Pevačica zbog KILAŽE zamalo izbačena iz Granda, sada se ISTOPILA i tu ne staje!
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

ima cilj

SAŠA MI JE REKAO DA HOĆE DA ME VIDI U MINI SUKNJI! Pevačica zbog KILAŽE zamalo izbačena iz Granda, sada se ISTOPILA i tu ne staje!

Stars -

Krstinja Todorović proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", u kojem je napravila najveću transformaciju i istoriji ovog šou programa.

Zbog kritika na račun fizičkog izgleda, pa čak i pretnji da će zbog prekomerne kilaže ispasti iz "Zvezda Granda", ona se uhvatila u koštac sa pre svega zdravstvenim problemom i u inat svima drastično smršala.

Na nagovor prijatelja i kolega podrvgla se operaciji želuca i za dve godine skinula čak 85 kilograma, sada planira da skine i višak kože.

Krstinja je otkrila da joj je cilj da nakon preširokih haljina konačno obuče komade garderobe o kojoj je ranije mogla samo da sanja.

- U jednoj emisiji je Saša Popović rekao da kako sam krenula, samo čeka da dođem u mini suknji, a ja se pridržavam svega što on kaže, tako da očekujte neočekivano. Obećavam da ću uskoro doći i u mini suknji - rekla je pevačica.

Krstinja Todorović
foto: Printskrin/Prva

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video:

01:41

POPOVIĆ MI JE BIO KAO OTAC, SA BRENOM NISAM IMALA NIKAKAV ODNOS! Milica Todorović progovorila o Grandu: Zovem ga u pola noći!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track