Nives Drpić iskreno: Moj najbolji posao bila je udaja

Nives Drpić iskreno: Moj najbolji posao bila je udaja

Stars -
Srećna sam što je Dino bio u nekim mestima u kojima žene nisu naročito atraktivne, pa sam zaključila kako bi morao biti stvarno očajan ako bi se upustio u nešto, kaže Nives Drpić

Nives Drpić, supruga fudbalera Dina Drpića i koja je prema izboru portala Miror proglašena za najlepšu ženu fudbalera, kaže da je udajom najviše profitirala.- Želela sam da kažem da koliko god ljudima izgledalo kako mi koji smo deo šou-biznisa super živimo i zarađujemo, u Hrvatskoj zapravo ima jako malo novca. Sav sjaj je lažan. Sve žene koje su se ostvarile, bogate su i uspešne, tu su gde jesu zahvaljujući svojim muževima. Dosta sam zarađivala izvan Hrvatske, konkretno na nemačkom tržištu. Bilo koji manji posao bio mi je plaćen mnogo više nego veliki poslovi ovde, tako da mi je udaja bila najbolji biznis- kaže NIves u intervjuu za Story.On akaže da se ne zamra time što fudbaleri većinom varaju žene.- Ne zamaram se time. Srećna sam što je Dino bio u nekim mestima u kojima žene nisu naročito atraktivne, pa sam zaključila kako bi morao biti stvarno očajan ako bi se upustio u nešto. Kada dolaziš iz Zagreba, gde ima toliko lepih žena i gde ih viđaš svaki dan, srećan si kada ti muškarac ode. Pra opasnost je dok je tu - kaže Nives za Story.Ona je dodala da ima "trenutaka kada zahladite odnose pa si sumnjičav, ali nikada nisam bila u panici".

- Žene su danas gore od muškaraca. Otvorenije su i tu i tamo, dok je na Fejsbuku, Dino mi pokaže šta mu pišu. Ima neverovatnih stvari. Nijedan muškarac prema meni nije nastupio toliko otvoreno u svojoj nameri kao ove današnje žene -dodaje Nives.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track