MISICA LJUBOMORNA KAO PAS, KARIĆ NE SME NIKOME DA DA SVOJ BROJ! Jovana Ljubisavljević lupila dečku zabranu!
Foto: Printscreen

drži ga na lancu

MISICA LJUBOMORNA KAO PAS, KARIĆ NE SME NIKOME DA DA SVOJ BROJ! Jovana Ljubisavljević lupila dečku zabranu!

Stars -

Jovana Ljubisavljević toliko je ljubomorna da nikome ne dozvoljava da stupi u kontakt s njenim dečkom Stefanom Karićem. Osim što ga drži na uzici uz svoju nogu, ona je zabranila da Karić daje svoj broj telefona čak i novinarima.

Stefan Karić
foto: Printscreen/Zadruga

U to se uverila naša ekipa, koja je tražila Srefanu broj kako bismo mogli da se čujemo s njim kada bude bilo potrebe, ali je misica tada dala svoj broj.Stefan nije imao kud, pa je kroz osmeh prokomentarisao:

- Pa dobro, može i Jovanin, i ovako smo stalno zajedno - rekao Stefan, kome je bilo vidno neprijatno.

Stefan Karić
foto: Printscreen

- Totalno je svejedno čiji broj ću ti dati. Mi svuda idemo zajedno i uvek smo zajedno, tako da nema problema - rekla je misica, koja ne krije svoju ljubomoru, pa oštro gleda svaku devojku koja baci pogled ka njenom dečku.

Maja Marinković, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Pink

Na njihovim Instagram profilima se vidi da se Jovana zaista ne odvaja od Karića, a njihov odnos prokomentarisao je Lepi Mića.

Lepi Mića
foto: Printscreen

- Voleo bih da oni uspeju, ali oni su dva različita sveta. Stefan je gradski momak i normalno je da mu devojke prilaze, ona zna s kim je stupila u vezu. Sa tim ponašanjem i tom ljubomorom nema tu perspektive, ona je bezobrazna ako mu ne da da diše - rekao je Lepi Mića.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Zadruga

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

00:05

JOVANA MISICA UŽIVA U KARIĆEVOJ VILI NA ZVEZDARI! Skinula se u minijaturni KUPAĆI, a Osman se odmah POHVALIO SNAJKOM! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja