KURIR TELEVIZIJA

MAJA MARIJANA NAPRAVILA SAČEKUŠU BIVŠEM! Otkrila da je VARA, sprijateljila se sa NJEGOVOM LJUBAVNICOM pa mu zajedno napravile HAOS

Stars -

Marijana Radovanović, poznatija kao pevačica Maja Marijana detalje svog burnog života i bogate karijere otkrila je u emisji "Sceniranje", a posebno je intrigantan bio njen ljubavni život.

Tako nam je u "Sceniranju" ispričala anegdotu iz svog ljubavnog života i kako je uhvatila jednog momka u prevari.

Maja Marijana, Sceniranje
foto: Kurir televizija

- Ja sam takva da samo posmatram. A manipulatore obožavam, posebno one koji misle da mene mogu da izmanipulišu. I tako pratim znake i svoju intuiciju. Kad sam skontala o čemu se radi, raspitam se ko je, gde, šta kako i okrenem je - navodi pevačica.

- Ona mi prvo nije verovala, a onda smo počele da se družimo nekoliko dana. I ne javljamo mu se. I on zove prvo mene, pa nju, a nas dve na kafi, i svakoj isto kaže: 'Gde si, ljubavi'... I nas dve odlučimo da mu smestimo sačekušu, sve crno na belo da se otkrije. Odemo kod nje kući, ona ga pozove, a ja se sakrijem iza vrata. I on dođe, oni tu cmok, cmok, i ja pomerim vrata i pitam - a meni poljubac - kaže Marijana i navodi da se zbog tog događaja danas slatko nasmeje.

Maja Marijana
foto: Printscreen

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:19

LEPA LUKIĆ O KOLEGINICAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track