OŠAMARILA SAM ČOVEKA IZ PUBLIKE NA NASTUPU! Maja Marijana o neprijatnim situacijama, otkrila šta je DOŽIVELA!
Foto: Printscreen

bez dlake na jeziku

OŠAMARILA SAM ČOVEKA IZ PUBLIKE NA NASTUPU! Maja Marijana o neprijatnim situacijama, otkrila šta je DOŽIVELA!

Stars -

Pevačica Maja Marijana ovonedeljni je gost u emsiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Maja se posle duže pauze pojavila u javnosti i otkrila detalje iz svoje karijere i života.

Maja Marijana
foto: Printscreen

Ona je na samom početku otkrila kako je došlo do toga promeni ime.

"Kompoziro je rekao da se zovem Maja Marijana, jer mi je prezime Radovanović bilo predugačko. Zajedno smo to osmislili i tako je ostalo, sada je zvučno", rekla je Maja, a potom se osvrnula na detinjstvo:

Maja Marijana, Sceniranje
foto: Kurir televizija

"Stalno smo se selili, nama to nije bio problem, ali mojim roditeljima je bilo teško. Moj otac je bio vozač autobusa, a majka domaćica. Hvala Bogu roditelji su mi živi. Moja mama je jedna od najsposobnija žena za mene. Oboje su bili i te kako strogi. Bila sam đavo".

Maja Marijana
foto: Kurir televizija

Pevačica je otkrila i kako bi sada reagovala na preljubu.

"Imam svoju decu, to mi je najvažnije u životu, da budu kao i što jesu, odlične devojke. Na svim poljima sam se ostvarila, meni treba iskrena osoba, ako nisi iskren prema meni, ja te izbrišem. Dešavalo se i da oprostim prevaru. Sada nemam živaca za to. Kako neko prema meni, tako i ja", istakla je ona.

Maja se dotkla i muško-ženskih odnosa i nasilja kroz koje je i sama pršla.

"Ja sam sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima. Njega sad ne prozivam, ali mi se prema muškarcima ponašamo kao da su deca. Treba da se zna i ko je žena u kući. Ja sam veliki krivac, jer nisam zauzela stav kad je trebalo. Nisam imala vremena, stalno snimanja, nastupi, nisam se bavila time, ušla sam u mašinu. Onda se dese neke stvari i nešto pukne", priča ona i dodaje:

"Kada jednom dopustite i ako se to ponovi onda si stvarno budala i ja jesam budala. Prvi put kad se desi, ako ima naznaka za drugi put, to što dalje".

Početak karijere

"Bili smo podstanari. Neko je pokucao na vrata i mi gledamo ko je. I na vratima Ipče Ahmedovski i Esad Plavi koji su tada bili jako popularni. Počela sam sa 17 godina da pevam, otac je išao sa mnom po svadbama. Njih je ispalila pevačica i čuli su da ja pevam i došli po mene", prisetila se Maja.

Na pitanje voditeljke kako muškarac može da digne ruku na takvu ženu, Maja je odgovorila:

"Muškarci hoće da me ukrote. Zavidni su jer više zarađujem, ali to nema veze. Uvek sam cenila ljude koji hoće da rade, pokaži mi volju da hoćeš da stvoriš. Onda si ti ozbiljan muškarac, pričam uopšteno. Mamine i tatine sinove prezirem. Mene niko nije izdržavao, čak su i živeli na moj račun!"

Maja Marijana
foto: Printscreen

Marijana se prisetila i jedne neprijatne situacije sa nastupa.

"Jednom se desilo da smo nastupali, i kad je trebalo da se naplati, gazda je zbrisao. Nikad nisam naplatila to, a mojim saradnicima sam dala novac od sebe. Jednom je jedan iz publike bio jako navalentan, prvo nas je gađao pikslom i uhvatio me za nogu. Tada sam ga ošamarila i nastavila da pevam", ispričala je ona u Sceniranju.

OVDE MOŽETE PRATITI KURIR TELEVIZIJU UŽIVO

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:14

SEVERINA SE PROSULA ZA MEDALJU NA KONCERTU! Pogledajte kako se saplela i tresnula koliko je teška na bini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track