ON NIJE SA MAJOM JER NEMA VIŠE PARA! Subotićka OPLELA po Janjušu, kivna na njega zbog PROVOKACIJA sa Anom, evo šta je sve rekla
Foto: Printscreen Instagram, ATA Images, Printscreen Zadruga

pobesnela

ON NIJE SA MAJOM JER NEMA VIŠE PARA! Subotićka OPLELA po Janjušu, kivna na njega zbog PROVOKACIJA sa Anom, evo šta je sve rekla

Stars -

Marko Janjušević Janjuš ne krije da je u veoma dobrim odnosima sa Anom Korać nakon što je raskinuo sa Majom Marinković.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
foto: Instagram, screenshot

Nakon što je bio na večeri sa Koraćevom, fotografisao se sa njenim psom, a potom i otkrio da idu zajedno na more. Ipak, Maja mu nije ostala dužna kada su provokacije u pitanju.

Naime, ona se našla sa Aleksandrom Subotić koja ju je snimila sa tanjirom čorbe. I ovo su mnogi protumačili kao provokaciju upućenu Janjušu, kako je nadimak Majinog bivšeg dečka Milana Jankovića upravo Čorba.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Aleksandra Subotić sada se oglasila ovim povodom i otkrila šta misli o svemu.

- Ne znam šta da kažem u vezi Maje i Janjuša... A Anu Korać ne želim ni najmanje da komentarišem. Maje mi je žao, Janjuš ju je iskoristio i sada više nije sa njom jer nema para više. Da uđu neke pare, odmah bi se pomirio sa njom - istakla je Aleksandra i otkrila kako se Maja oseća:

- Ona je kao i uvek pozitivna, vidi se da joj je teško, trudi se da bude jaka i pozitivna, ali joj je teško. Mislim da treba da bude srećna. Niko ne zaslužuje takvo ponašanje - istakla je Subotićeva.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Red Tv

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

00:06

ANA KORAĆ ZBLIŽILA SUBOTIĆKU I MAJU! Marinkovićeva UZVRATILA udarac suparnici, pljuške žestoke PROVOKACIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track