KURIR TELEVIZIJA

ŽENE SU LUDELE ZA NJIM PRE 15 GODINA, A ONDA JE NESTAO SA SCENE! Evo gde je i šta radi pevač HITA koji i danas svi OBOŽAVAMO!

Stars -

Pesmom "Nek padaju kiše" pre skoro 10 godina moj današnji gost osvojio je srca publike, a posebno pripadnica lepšeg pola. Bio je jedan od najtraženijih pevača, ali se povukao iz javnosti, posvetio profesorskom poslu i retko objaviljivao pesme.

Da li publici sprema nešto novo i šta se sve promenilo u njegovom životu u proteklom otkrio je pevač Nenad Ćeranić, koji se u "Puls Srbije" uključio skajpom iz Budve.

Nenad Ćeranić
foto: Kurir televizija

- Jesam se malo povukao kada je u pitanju snimanje, ali pevam i dalje. Bogu hvala, svirki sada ne manjka, a već za pred kraj godine spremam i nešto novo, biće to potpuno novi i drugačiji pravac - kaže Nenad, koji uživa na moru trenutno.

Nenad, osim što peva, predaje i na dva fakulteta.

Nenad Ćeranić
foto: Kurir televizija

- Iako ja predajem na dva fakulteta, ipak na svirkama sam ja - ja. Volim scenu, volim svirke, to je ono što je meni najviše nedostajalo - rekao je Nenad.

Uskoro ćemo moću da čuejmo i vidimo Nenadov novi projekat, koji je popularni pevač najavio kao nešto potpuno novo.

Nenad Ćeranić
foto: Kurir televizija

- Desilo se ozbiljno sazrevanje. Ja pokušavam da napravim nešto što me trenutno radi, kad zamislim sebe da peva na sceni da budem zadiviljan - kaže Nenad, koji je sam autor svojih tekstova u celokupnog aranžmana.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:11

SRPSKA BLOGERKA JECALA NA SAV GLAS, MOLILA PRATIOCE ZA POMOĆ! Uznemirena ponavljala na SNIMKU: Brzo mi recite ŠTA DA RADIM! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja