SNEŽANU ĐURIŠIĆ NIKADA NISMO VIDELI U OVAKVOM IZDANJU! Pevačica sva RAŠČUPANA i bez trunke šminke, potezom sve iznenadila! (FOTO)
Foto: Printskrin/Premijera

smela

SNEŽANU ĐURIŠIĆ NIKADA NISMO VIDELI U OVAKVOM IZDANJU! Pevačica sva RAŠČUPANA i bez trunke šminke, potezom sve iznenadila! (FOTO)

Stars -

Pevačica Snežana Đurišić važi za nekog ko veoma drži do sebe, pa se tako retko može videti u javnosti u opuštenom izdanju.

Iako je nedavno napunila 62 godine, ona i te kako vodi računa o svom stilu i fizičkom izgledu. Međutim, sada je rešila da pokaže svojim pratiocima na Instagramu kako izgleda i kada se svetla ugase.

Naime, ona je podelila fotografiju na Instagramu iz frizerskog salona na kojoj je pozirala bez trunke šminke i sa čupavom kosom. I dok se njene mnoge koleginice ne bi usudile na ovakav korak, Snežana je pokazala ovog puta da nema problem sa tim.

Snežana Đurišić
foto: Printscreen

Inale, Đurišićeva je godinama članica žirija “Zvezda Granda”, a kako je nedavno ispričala ove godine je sezona u kojoj se takmiče učesnici jedna od boljih.

- Uz rizik da delujem neskromno, nisam iznenađena da je tako, jer su “Zvezde Granda” najveće pevačko takmičenje na ovim prostorima, koje je iznedrilo generacije pevača. Brend je prepoznatljiv, uspeh je vidljiv i logično je da se mladići i devojke opredeljuju za to - rekla je Snežana.

Snežana Đurišić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

05:46

Snezana Djurisic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track