Najnovije vesti

OVO JE STAN NADICE ZELJKOVIĆ U ZRENJANINU: Na svakom koraku neka Kijina sitnica, a od JEDNOG ćerkinog poklona se ne odvaja
Foto: Ata images, Vladimir Šporčić

Stars patrola

OVO JE STAN NADICE ZELJKOVIĆ U ZRENJANINU: Na svakom koraku neka Kijina sitnica, a od JEDNOG ćerkinog poklona se ne odvaja

Stars
14:47h

Kristina Kija Kockar jako je vezana za majku Nadicu, pobednicu rijaliti Zadruge 4. Njih dve su živele u Zrenjaninu, koja je bila njihova mala oaza.

foto: Vladimir Šporčić

Nadica je ranije ispričala da je veoma dobra kuvarica i da se odlično snalazi u kuhinji.

"Odlična, ali moram da priznam da je to povukla na očevu stranu, na Kockare. Jedino je od bake naučila da sprema kolače. A kuva i odličnu kafu, to je naučila od mene (smeh)", pričala nam je pre neko vreme Nadica.

foto: Vladimir Šporčić

"Kija je odrasla sa mnom i mojom majkom. Bile smo super trio, a i dalje smo kada ćerka svrati. Bila je odličan đak. Samo sam vikala prvi dan osnovne i srednje škole, i prvi dan fakulteta"

foto: Vladimir Šporčić

"Kiji je ovo najdraža fotka - na kojoj jede burger. Rekla mi je kasnije: 'Mama, ja sam htela da pojedem još jedan, ali sam mislila da nemaš para.' A ja sam prigovarala na tu instant hranu jer sam htela da jede kuvano."

foto: Vladimir Šporčić

Nadica kaže da je njena ćerka imala srećno detinjstvo uprkos tome što je rano prekinula komunikaciju sa ocem.

"Kijin tata je uz nju bio do njene desete godine. Kada je alkohol zauzeo posebno mesto u njegovom životu, više nije viđao dete. Ona nije bila bezbedna tada s njim. Kasnije su izgradili odnos, dete mu je bilo i na sahrani", pričala je pevačicina mama, a potom je pokazala i spavaću sobu "male" Kristine.

foto: Vladimir Šporčić

"Ovde dominira ljubičasta - naša omiljena boja. I dalje su tu njene slike sa ocem, moja slika sa Milošem dok smo bili u ljubavi, njene fotografije sa mature. Retko je bila kod kuće. Puštala sam je da se igra sa decom. Nisam joj dozvoljavala da plače ako joj neko uzme igračku. Učila sam je da se sama bori kroz život", pričala je Nadica i pokazuje nam figuricu koju joj je ćerka kupila kada je bila mala.

"To je najlepši poklon, ne odvajam se od njega. Kupila mi je za praznike i sa tom figuricom spavam."

foto: Vladimir Šporčić

Ponosna mama ističe da joj je bilo teško kada je morala da se razdvoji od ćerke.

"Najteže mi je bilo kada je otišla da studira u Beograd, a ja sam bila za to da ode u Novi Sad. Tri nedelje sam sedela u ćošku kao pod infuzijom. Ali nisam htela da je smaram. Kasnije mi je bilo lakše kada je počela da živi sa Slobom tamo", priča ona.

foto: Vladimir Šporčić

Na pitanje kako bi reagovala da se Kristina i Slobodan pomire, Nadica je imala interesantan odgovor.

"Meni je najbitnije da je nakon svega Kija srećna i da je uspela. Ali ako bi ona rešila da se pomiri sa njim, ja bih prihvatila. Njih bi jedino moglo da veže dete", kaže ona i dodaje da zahvaljujući ćerki ima dva doma.

"Od pobede u 'Zadruzi' Kristina je kupila stan u Beogradu i opremila ga, a ja njen novi dom obožavam. Tamo se osećam kao kod kuće, a Kija mi uvek ugađa kada sam kod nje", završava ona.

Kurir.rs/J. Stuparušić, M. Dejanović/Foto: Vladimir Šporčić, Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja