MARKOVA PORODICA VEĆ BILA NA BABINAMA! Dok sa Anabelom RATUJE, Miljkovići među prvima videli bebu Miju
Foto: ATA Images

vesela porodica

MARKOVA PORODICA VEĆ BILA NA BABINAMA! Dok sa Anabelom RATUJE, Miljkovići među prvima videli bebu Miju

Stars -

Rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković postali su roditelji devojčice Mije, koja je postala centar njihovog sveta.

Cela porodica je slavila dolazak naslednice na svet, ali Lunina majka Anabela i Marko nisu u dobrim odnosima, pa je tu bilo malo poteškoća. Ipak, to ne znači da ih nije posećivala, dok je sa Miljkovićima drugačija situacija. Svi se super slažu.

- Ljudi misle kad nešto nije snimljeno i slikano da se nije ni desilo. Eto u kakvom veku i svetu živimo - rekla je Luna, na šta je Marko dobacio...

- Nema potrebe da bilo ko misli da moji roditelji nisu videli Miju. Naravno da je moja porodica bila kod nas u gostima i da su videli bebicu. To što se oni ne pojavljuju u medijima i ne eksponiraju ne znači da ne postoje i da nisu tu za nas svakodnevno. Samo želim da moju porodicu sklonim i zaštitim od celog tog sveta. Oni nisu javne ličnosti i ne treba im to. Oni žive neki svoj normalan život. Ne treba im ni kamera, niti novine - otkrio je Miljković i dodao da ih ni ubuduće neće objavljivati.

- Među prvima su videli bebicu i bili oduševljeni, naravno - zaključio je on.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Instagram

kurir.rs/srbijadanas

Bonus video:

01:39

FANOVI ĆE ODLEPITI! Marko Miljković za Kurir otkrio da li će sa Lunom OPET ući u RIJALITI, izlanuo se pred kamerama o PLANOVIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track