00:06

FRAN ZABIO ŠA NOŽ U LEĐA? Pujas objavio snimak sa TARINIM BIVŠIM, niko nije očekivao da će se oni DRUŽITI nakon Zadruge!

HIT

FRAN ZABIO ŠA NOŽ U LEĐA? Pujas objavio snimak sa TARINIM BIVŠIM, niko nije očekivao da će se oni DRUŽITI nakon Zadruge! (VIDEO)

Stars -

Svi su očekivali da će posle "Zadruge 4" Fran Pujas živeti zajedno sa reperom Nenadom Aleksićem Ša koji mu je bio prijatelj u Zadruzi 4.

Naime, oni su bili veoma bliski i rekli su kako zajedno spremaju velike projekte, međutim situacija je ispala malo drugačija.

Fran Pujas
foto: Printscreen

Fran se danas na svom Instagramu pohvalio i društvom bivšeg učesnika ''Zadruge 3'', Mateje Matijevića, koji je imao emotivnu vezu sa Tarom Simov.

S obzirom da je Franov rijaliti drug, reper Nenad Aleksić Ša, u nekoliko navrata tokom žestoke svađe sa Tarom Simov u rijalitiju žestoko potkačio Mateju, nema sumnje da mu neće biti svejedno kada vidi da se Fran zbližio sa njim.

Fran Pujas
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:04

FRAN PUJAS PROVODI SE U BEOGRADU: Izašao iz rijalitija, a i dalje se druži sa bivšim cimerom, evo KO JE U PITANJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track