IMAM PRAVO DA NAPRAVIM KUĆU SA 70 GODINA: Haris Džinović uselio se u LUKSUZNU VILU od 2.000.000 €, ali nije sve kako je ISPLANIRAO
Foto: ATA Images

BEZ DLAKE NA JEZIKU

IMAM PRAVO DA NAPRAVIM KUĆU SA 70 GODINA: Haris Džinović uselio se u LUKSUZNU VILU od 2.000.000 €, ali nije sve kako je ISPLANIRAO

Stars -

Haris Džinović nedavno se posle tri godine uređivanja s porodicom uselio u novu luksuznu vilu u Beogradu, na kojoj je pažljivo radio sa suprugom Melinom.

Popularni pevač je priznao da nije bilo zahtevnih radova i da nije puno "mučio" arhitekte, ali i da je srećan što su se konačno uselili u novi dom.

Haris Džinović
foto: Printscreen Magazin In

"To je bila teška muka. Tri godine, ali, eto, i to smo završili. Jedan zid sam pomerio i to je bilo sve, što nije bila velika investicija i nije bilo puno posla", rekao je Haris, pa otkrio i da je neke stvari prepustio supruzi.

"Bilo je dosta Melininih detalja. Dnevni boravak i još neke stvari je Melina sa arhitektom pozavršavala. Uglavnom se ne treba tu ženama petljati, jer uvek bude sve po njihovom, pa sam se sklonio. Melina je umetnik", izjavio je, a na pojedine naslove u medijima se nije previše osvrtao.

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: Vladimir Šporčić

"Bio sam totalno imun. Nije me iritiralo ni diralo. To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina. Ako za taj period nisam zaradio i zaslužio da imam kuću, ne znam šta onda...", iskren je bio pevač, ali je i priznao da kuća nije onakva kakvu je želeo.

"Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam sasvim drugačije. Sticajem okolnosti je tako ispala i sretan sam i zadovoljan što jeste. Ja sam hteo nešto drugačije malo, ali ovo je bolje", rekao je pevač u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

"Nismo se davno uselili u kuću, možda pre dva meseca, ja još kasnije. Još nisam tu pronašao neki svoj kutak, veliki je to prostor. Nije kao što je bilo u prethodnoj kući da je sve na svom mestu, još su neke stvari i na podu, tako da lutam još oko tih kutaka da vidim šta će se tu desiti", otkrio je Haris.

Haris Džinović
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja