OVAJ ODMOR SE PRETVORIO U ZAMOR! Bojana ostala bez Rokvića na letovanju sa decom, pa se POŽALILA i izazvala oprečne reakcije!
Foto: Instagram

neočekivano

OVAJ ODMOR SE PRETVORIO U ZAMOR! Bojana ostala bez Rokvića na letovanju sa decom, pa se POŽALILA i izazvala oprečne reakcije!

Stars -

Manekenka Bojana Barović sa pevačem Nikolom Rokvićem ima sina Simeona i ćerku Leonu kojima je veoma posvećena.

Bojana otvoreno govori o mnogim stvarima koje bi roditelji često prećutali. Tako je i sada, kada je je iznenada ostala sama na moru sa sinom i ćerkom, jer je njen suprug pevač Nikola Rokvić zbog posla morao da ih napusti, priznala da se uprkos uživavnju. odmor pretvorio u zamor.

"Sticajem okolnosti tj.tatinog posla, ostali smo na našem mini odmoru sami na troje.. U kućnoj atmosferi je to normalno ali u hotelskoj koja ima mnogo sadržaja baš i nije, te se ovaj odmor pretvorio u zamor. Da li se i vi mame usuđujete kao ja da krećete na put same sa istim ili sličnim sadržajima, ili sam ja razmažena? U svakom slučaju u skorije vreme nećemo ponavljati ovaj performans", bila je iskrena Bojana a na njeno pitanje dobila je brojne odgovore.

Bojana Barović
foto: Printscreen

Mame su je uglavnom podržale u tome da nije lako biti sam sa decom na odmoru, ali bilo je i onih koje to smatraju potpuno normalnom pojavom, zbog čega su je napali u komentarima.

"Da li si ti ženo normalna? Tvoja deca su ti zamor, što si ih rađala?", "Užas! Ne verujem da si ovo mogla da napišeš", glasili su samo neki od komentara.

Bojana Barović
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track