Narode, ovo je Beograd!

Retrospektiva 10. Bir festa

Narode, ovo je Beograd!

Stars -
Mnogo piva, mnogo rok, pop i pank muzike, publika od 7 do 77 godina, mnogo policije, koja je i za običnu kavgu posetioce izbacivala napolje

Šest dana pijanke!Prošao je i deseti Bir fest, jubilarni. I bio za desetku! Mislimo, odličan za sve one koji vole tvrđi zvuk i mnooogo piva. Potrudili smo se da specijalno za vas napravimo retrospektivu celog događaja.Najistaknutiji izvođači, na čijim nastupima je bio najveći broj ljudi, ubedljivo su bili Kiki Lesendrić i Piloti, Vlatko Stefanovski, Rambo Amadeus, Galija, Plavi orkestar, Zabranjeno pušenje, Crvena jabuka, Valentino, Partibrejkers, Van Gog. I gosti sa strane, kojih je bilo mnogo, imali su samo reči hvale za Bir fest 2012, a sa sobom su nosili srpske zastave.- Ovo je život! Ovogodišnji Bir fest je odličan! Hvala na sjajnoj organizaciji i odabiru izvođača! Mi volimo Beograd - poručili su posetioci iz BiH.

Loša
Loša

Željko
Željko

Cane
Cane

A ovo je nama zapalo za oko...

1. Poljubaca i seksa svudaMladi, a i nešto stariji parovi su, osim u muzici i pivu, uživali i u još nekim stvarima. Onim najintimnijim. Na Ušću smo videli stotine parova, što sklupčanih po zemlji, što onih na koje smo nailazili po ćoškovima i toaletima... Pogađate šta su radili. Pivo sigurno nisu pili...2. 550.000!Za šest dana Bir festa Ušće je posetilo više od 550.000 ljudi! Nijedne večeri nije bilo manje od 75.000 posetilaca, a petak je bio rekordan sa 150.000 ljudi. I organizacija Bir festa bila je sjajna, samo je prašina predstavljala ogroman problem.3. Tuče svake noći!Do incidenata među posetiocima dolazilo je svake noći. Mnogi su bili besni na policiju, koja je bila i više nego gruba pri izbacivanju problematičnih posetilaca.4. Obezbeđenje na nivouMomci iz obezbeđenja mahom su bili za svaku pohvalu. Najviše ih je bilo oko bine, mada ih je bilo svuda na Ušću. Svaku tuču i raspravu brzo su regulisali, i to bez nasrtanja i batina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track