JANJUŠ MANGUP! UHVAĆEN U STRASNOM ZAGRLJAJU S ALEKS NIKOLIĆ! Bančili cele noći, uhvatio je za ruku i ODVEO U MRAK! Pao i POLJUBAC
Foto: Pink.rs

HIT

JANJUŠ MANGUP! UHVAĆEN U STRASNOM ZAGRLJAJU S ALEKS NIKOLIĆ! Bančili cele noći, uhvatio je za ruku i ODVEO U MRAK! Pao i POLJUBAC

Stars -

Nakon ljubavnog brodoloma s Majom Marinković, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš sada uživa navodno u strastvenoj romansi s atraktivnom Aleksandrom Nikolić iz "Zadruge".

Iako su i tokom boravka u četvrtoj sezoni "Zadruge" kratko bili u emotivnoj vezi, poslednjih meseci Janjuš i Aleks nisu imali nikakav odnos zbog Maje Marinković, tadašnje Janjuševe partnerke, koja mu je priređivala ljubomorne scene, a varnice, po svemu sudeći nikada nisu ni prestale.

Aleksandra Nikolić, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

Iako se Aleksandra, navodno, nećkala i odbijala Janjuševo udvaranje, nije joj dugo trebalo da padne na njegove čari - njih dvoje su se sinoć zajedno pojavili na jednom slavlju na Ledinama, gde se doslovno čitave večeri nisu odvajali, u šta se uverio i naš paparaco.

Aleks i Janjuš su, poput zaljubljenog para, naočigled svih prisutnih sve vreme šaputali, smeškali se jedno drugom i ispijali alkoholna pića, a svima je bilo jasno da se među njima dešava nešto više od prijateljstva.

Aleksandra Nikolić
foto: Pink.rs

Negde oko tri iza ponoći, Aleks i Janjuš su, poput pravog, zaljubljenog para, privatno veselje napustili držeći se za ruke i krenuli u mrak.

Nakratko su im uživanje prekinuli fanovi, koji su zatražili zajedničku fotografiju sa svojim omiljenim rijaliti zvezdama, a čim su se sklonili, nestrpljivi Janjuš i Aleks bacili su se u akciju u gluvo doba noći.

Aleks i Janjuš su na parkingu navodno razmenjivali nežnosti, više ne mareći za to da li će ih neko videti, a pali su i navodno strastveni poljupci.

Aleksandra Nikolić
foto: Pink.rs

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:10

MAJA ĆE POZELENETI OD MUKE: Janjuš uživa sa Anom Korać, pevaju i đuskaju u kolima dok je Marinkovićeva u Crnoj Gori! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track