VODITELJKA DNK SE UGOJILA 7 KG ZBOG SEDENJA: Natalija otkrila OVO i dovela liniju U RED, a morala je da se odrekne JEDNE NAMIRNICE
Foto: Printscreen/Instagram

ZADOVOLJNA

VODITELJKA DNK SE UGOJILA 7 KG ZBOG SEDENJA: Natalija otkrila OVO i dovela liniju U RED, a morala je da se odrekne JEDNE NAMIRNICE

Stars -

Natalija Simović kaže da se tokom pandemije korone ugojila sedam kilograma, pa je nedavno rešila da krene na limfne drenaže i da se odrekne belog hleba je brzo uspela da skine.

- Ugojila sam se sedam kilograma zbog konstantnog sedenja. Kada sam videla da iz svog konfekcijskog broja 36, odnosno veličine "S" polako ulazim u "M", rekla sam sebi da moram da stanem i povedem računa o ishrani - priča voditeljka i dodaje da se prvo okrenula masaži.

- Krenula sam na ručne masaže, odnosno limfne drenaže koje pomažu da se izbaci višak tešnosti iz organizma. Uz to sam pila i jedan ceđeni limun na litar vode, kao i zeleni čaj. Natalija kaže da je pored toga vodila računa o ishrani.

- Odrekla sam se belog hleba. Za doručak jedem prepečen raženi hleb i kuvana jaja ili čeri paradajz. Za ručak preferiram teleću ili riblju čorbu. Večeru bi trebalo svi da izbacimo, ali meni to ne polazi za rukom. Tako da u to vreme jedem ribu ili neku salatu sa tunjevinom ili grilovanom piletinom. Takođe, biftek salate su odlične - priča Simovićeva.

Natalija Simović
foto: Sonja Spasić, Shutterstock

Naša sagovornica kaže da nema naviku da jede grickalice, već umesto toga konzumira orašaste plodove.

- Nikada kod kuće nemam čips, grisine ni smoki, ali zato uvek imam lešnik, badem, indijski orah, brusnice i suvo grožđe. Od toga napravim miks koji mi stoji u nekoj činijici i uzimam po šaku dnevno. Zdravo je za creva i želudac, a zasiti me između obroka - završava priču Natalija Simović.

Ovo jede voditeljka Natalija Simović

Doručak: Kuvana jaja i prepečen hleb

Ručak: Teleća čorba

Večera: Salata sa grilovanom piletinom ili tunjevinom

TRIK SAVET: Izbegavati ugljene hidrate i slatkiše u velikim količinama, naročito između obroka.

Bonus video:

00:33

BILJANA TIPSAREVIĆ OTKRILA TAJNU SAVRŠENE LINIJE! Ugojila se 30 kilograma u trudnoći, a evo KAKO je dostigla SAVRŠENU FIGURU nakon trudnoće (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track