NA PLATNOM SPISKU KOD BEKVALČEVE: Sestra Kristina otkrila da li je Nata redovno PLAĆA, ali i ŠOK tvrdnju o pevačicinoj MANI
Foto: ATA images

uigrani tim

NA PLATNOM SPISKU KOD BEKVALČEVE: Sestra Kristina otkrila da li je Nata redovno PLAĆA, ali i ŠOK tvrdnju o pevačicinoj MANI

Stars -

Sestre Nataša i Kristina Bekvalac veoma su povezane, a panonska barbika je odlučila da brigu o svojoj karijeri prepusti sestrama, pa je tako Kristina već godinama zadužena za njen vizuelni identitet, a sestra od strica Tanja za menadžerski i kreativni deo posla.

Kako Kristina otkriva, ona je na redovnoj plati kod Nataše i tvrdi da njena sestra ne bi umela sama da se stilizuje.

- Da, ja sam na plati kod Nataše Bekvalac i plata je redovna, što je meni jako bitno - rekla je kroz smeh Kristina.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

- Nataša je potpuno van tokova kada je moda u pitanju, ona to uopšte ne doživljava. Njoj garderoba služi da joj bude komotno. Postoje neke stvari koje ona ne voli i koje ja ispoštujem jer je i meni kao profesionalcu stalo da se moj klijent, u ovom slučaju sestra, uvek oseća prijatno i udobno u onome što nosi. Mi jako dugo radimo zajedno i uigran smo tim, tako da nema tu prostora za neke velike greške - bila je surovo iskrena kreatorka, koja priznaje da ne sarađuje previše sa ostalim pevačicama.

- Mogu samo da radim sa sestrom! Sa drugim pevačicama sam probala, ali odlučila sam da će jedina osoba sa kojom ću sarađivati biti moja Nataša -zaključila je Kristina.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:28

NATAŠA BEKVALAC OTIŠLA NA IBICU, TU SE PRE 4 GODINA UDALA ZA LUKU! Pevačica otputovala i odmah se oglasila, evo sa kim se provodi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track