PINKU NIKADA NEĆU PLATITI NI DINARA! Vladimir TOMOVIĆ o pregovorima za ZADRUGU 5 i navodnom dugu od 50.000 €!
Foto: Printscreen/Instagram

odlučan

PINKU NIKADA NEĆU PLATITI NI DINARA! Vladimir TOMOVIĆ o pregovorima za ZADRUGU 5 i navodnom dugu od 50.000 €!

Stars -

Popularni rijaliti učesnik Vladimir Tomović, okačio je Instagram stori kojim je šokirao mnoge. On je napisao da nikome nije dužan, kao i da nije u pregovrima za Zadrugu 5.

Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

- Čitam portale za budale koji objavljuju da pregovaram za Zadrugu 5, da sam dužan 50.000 evra Pinku i da ću ući da to odradim - napisao je Tomović uz emotikon smajlija koji plače od smeha, pa dodao

Vladimir Tomović, Ivana Aleksić
foto: Kurir Arhiva

- Maštoviti novinarčići da ne kažem lažovčići. Evo vam informacije iz prve ruke: Niti pregovaram oko ulaska, niti sam bilo kome bilo šta dužan, a ponajmanje Pinku gde sam odradio svaki dinar koji sam uzeo. Tužbe me ne zanimaju, ali pošto znam kako sve funkcioniše, slobodno im prenesite da im dinara nikada platiti neću, ne zato što sam bahat već zato što su oni prvi u dva navrata kršili ugovor - dodao je Vladimir.

Vladimir Tomović
foto: Printskrin/Instagram

- P.S. znam da vam pominjanje mog imene prodaje novine, ali se informišite makar pre nego što napišete. U potpisu Vladimir Tomović, najveća rijaliti zvezda u bivšoj Jugoslaviji. Ćao - završio je on.

Vladimir Tomović, bazeni
foto: Privatna Arhiva, Printscreen

kurir.rs/Ana Denda/ Foto: Kurir Arhiva, printscreeninstagram

Bonus video:

05:00

SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track