STANIJA DOBROJEVIĆ GOLE FOTKE NAPLAĆUJE 50 €: Starleta neće više da živi od rijalitija, promoviše svoje TELO, a pomaže joj i MARKO
Foto: Printscreen/Instagram

OPUSTILA SE

STANIJA DOBROJEVIĆ GOLE FOTKE NAPLAĆUJE 50 €: Starleta neće više da živi od rijalitija, promoviše svoje TELO, a pomaže joj i MARKO

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević otvorila je nalog na erotskom sajtu i na njemu će prodavati svoje fotke za 50 dolara.

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i dalje će se slikati golišava za Instagram, a najpikantnije fotke objavljivaće na pomenutom sajtu.

Stanija Dobrojević
foto: ATA Images

- Stanija je pronašla još jedan način da zaradi. Otvorila je nalog na platformi koja je postala popularna u celom svetu, pa će tamo kačiti svoje erotske fotografije. Sve radi otvoreno, pod svojim imenom i prezimenom i plan joj je da svaki dan kači po jednu necenzurisanu sliku - kaže izvor blizak pevačici.

Staniji su ideju za novi biznis dale svetske zvezde.

- Dok je boravila u Americi, videla je da tamo mnoge pevačice zarađuju milione kačeći fotke na ovaj sajt. Odlučila je da pokuša i ona. Stanija je nedavno odlučila da remontuje silikone, jer je želela da na novim fotografijama izgleda besprekorno.

- Dugo već planira da naplaćuje svoje fotke, pa je zbog toga išla kod hirurga da se dotera. Zamenila je implantate i sada je prezadovoljna svojim izgledom.

Stanija Dobrojević, Iva Grgurić, Sara Reljić
foto: Printscreen7Magazin In

Starleta je o svom novom poslovnom poduhvatu obavestila i članove porodice:

- Stanija ništa ne krije od svojih. Odmah je ispričala majci i bratu da planira da unovči fotografije koje godinama deli na internetu za džabe. Majka Slavica joj je rekla da radi šta god hoće, samo da se ne vraća u rijaliti jer to psihički ne može da podnese. Zbog majčinih molbi ona je odustala od ideje da u septembru uđe u poslednju sezonu "Zadruge". Mišljenje porodice joj je veoma važno.

Novi set Stanijinih fotografija video je i njen dečko, Crnogorac Marko Marković.

- Marko je već navikao na to da mu se devojka skida potpuno gola i na taj način zarađuje novac. U početku je ljubomorisao, a sada se već pomirio sa tim. Čak je često on i fotografiše.

Stanija Dobrojević, Marko Marković
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:31

STANIJA U TERETANI SPUSTILA HELANKE I NASTAO JE HAOS! Pokazala ZADNJICU, svi su GLEDALI u nju, a njenom dečku nije bilo SVEJEDNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track