DRAGANA MITROVIĆ UZVRATILA UDARAC BIVŠOJ SVEKRVI! Poslala joj žestoku poruku i stavila tačku: Onaj GORE GLEDA SVE! (FOTO)
Foto: Printscreen

HAOS

DRAGANA MITROVIĆ UZVRATILA UDARAC BIVŠOJ SVEKRVI! Poslala joj žestoku poruku i stavila tačku: Onaj GORE GLEDA SVE! (FOTO)

Stars -

Nakon potresne ispovesti bivše zadrugarke Dragane Mitrović o navodnom zlostavljanju koje je pretrpela od strane bivšeg muža, oglasila se njegova majka Milanka, Draganina bivša svekrva, a nakon toga se oglasila i Dragana.

Odmah potom se oglasila i Draganina bivša svekrva, nakon čega joj je Dragana na svom Instagramu uzvratila udarac i stavila tačku na ovu priču.

- Posle izlaska iz Zadruge sačekale su me notorne laži. Moje je bilo da ispričam istinu! Ali da ljudi (posebno 'dame' u godinama) ovoliko vole da se medijski eksponiraju... Da se što više slika njihovih objavi?! Ja sam u šoku! Dokle više aman? Stavljam tačku. Sve najbolje! Onaj gore gleda sve - napisala je Dragana na svom Instagramu.

Dragana Mitrović
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:28

ZBOG TOGA SAM 5 MESECI BIO U ZATVORU! Lukas za Kurir pogovorio o akciji Sablja: Ovo je detalj koji mi je promenio ŽIVOT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track