VEĆINA ZALJUBLJENIH TAKO RADI, PA I MI: Ceca Ražnatović otkrila PRIVATNI detalj o dečku Bogdanu, pa progovorila o UNUČIĆIMA!
Foto: Nemanja Nikolić

RAZVEZALA JEZIK

VEĆINA ZALJUBLJENIH TAKO RADI, PA I MI: Ceca Ražnatović otkrila PRIVATNI detalj o dečku Bogdanu, pa progovorila o UNUČIĆIMA!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o svojoj privatnosti koju se trudi da sačuva.

Pored porodice koja ti je uvek i u svim trenucima najveća podrška, koliko ti znači kada znaš da te Bogdan prati na koncertu i pruža ti neizmernu ljubav?

- Gledajte, to je moj posao. Uvek ću ga odraditi perfektno, nevezano od toga da li je tu moja ćerka ili sin, partner ili neko četvrti. Uvek sam se vodila tim.

Bogdan Srejović, Ceca Ražnatović
foto: Instagram

Od početka Anastasijine karijere svi se pitaju da li će se napokon desiti duet?

- Mnogo faktora tu mora da se dogodi da bi došlo do dueta. Od toga da nađemo dobru pesmu, preko toga da se obe odlučimo na to. Mislim da je još rano za takve stvari. Iskreno, trudim da se da moja ćerka gradi karijeru samostalno, a ja, kao roditelj, tu sam da pružim podršku.

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Bogdan je nedavno bio na tvom koncertu i objavio je stori na kom je napisao: "Bravo, bejbi", da li je to nadimak kojim te inače oslovljava i da li ima neki nadimak kojim ti voliš da ga nazoveš?

- Kao što većina onih kojih su zaljubljeni daju imena jedni drugima, tako to činimo i mi. Zavisi od momenta i inspiracije.

Govorila si nekoliko puta da si spremna za novo unuče, da li se u skorije vreme mogu očekivati neke srećne vesti?

- Kada budem znala ja, znaćete i vi (smeh). Nisam ni u Anastasijinoj ni u Veljkovoj spavaćoj sobi da bih znala šta se dešava i kada će doći do toga. Polako, ima vremena za sve.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/S. Telegraf/Republika

Bonus video:

00:11

CECA OBJAVILA SNIMAK SA JAHTE: Pevačica pokazala kako UŽIVA na MORU, bujno poprsje u prvom planu, OSMEH ne skida s lica! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track