ŽENI OD SULTANA PRETE?! Tijana nagrabusila zbog snimka gde KUPI EVRIĆE, ucenjuju je da će joj EKSPLICITNE fotke izaći u javnost?
Foto: Printscreen/Tik Tok

DOBRO ZARADILA, PA JOJ PRETE

ŽENI OD SULTANA PRETE?! Tijana nagrabusila zbog snimka gde KUPI EVRIĆE, ucenjuju je da će joj EKSPLICITNE fotke izaći u javnost?

Stars -

Društvenim mrežama kruži snimak pevačice Tijane Milentijević koja je na jednom nastupu sa Radišom Trajkovićem Đanijem, zaradila 10.000 evra bakšiša.

Snimak novčanica koje pevači lepe na čelo podstakao je pojedine pratioce na društvenim mrežama da je navodno vređaju i ucenjuju.

"Tijana nije ni prva ni poslednja koja je uzela veliki bakšiš na nekom veselju, ali ljudi su čudo. Kada su videli da joj lepe novčanice od 500 evra počeli su da joj pišu, a bilo je i onih koji su je i ucenjivali", rekao je navodno izvor blizak pevačici za "Star" prenose mediji i otkrio kakve su joj poruke stizale.

"Od poruka da treba da plati porez, do toga da će u javnost da iznesu sve o njoj. Tijana nije odgovarala na te poruke, ali je u šoku. Čak su joj pisali da mogu da se dogovore oko novca inače će da izbace njene gole slike. Blokirala je sve te ljude i za sada ne želi da ih prijavi policiji, ali ako se nastavi, moraće".

Tijana Milentijević
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/K.Đ/Star

Bonus video:

00:15

SLAVICI ĆUKTERAŠ SE POGORŠALO STANJE! Pevačica se oglasila iz BOLNICE, trpi NESNOSNE BOLOVE, otvorila joj se rana na OKU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja